Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

30.08.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Κάποιοι από τους επικεφαλής αντιπολιτευτικών παρατάξεων έχουν κατ’ επανάληψη εκτεθεί με δηλώσεις και αναρτήσεις τους, δείχνοντας ότι αγνοούν το έργο της Δημοτικής Αρχής ή υποδύονται ότι το αγνοούν, γιατί αυτό τους εξυπηρετεί.

Τώρα μας αποδεικνύουν ότι, αν και διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας, φιλοδοξώντας να διοικήσουν το Δήμο, αγνοούν τις αρμοδιότητες και τα όρια ευθύνης του.

Διαφορετικά θα γνώριζαν ότι ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τη συντήρηση, τη διενέργεια ΚΤΕΟ και τον έλεγχο καταλληλότητας των ιδιωτικών αστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ). Η υπηρεσία μεταφοράς των μαθητών δε, όπως ανευθύνως αναφέρθηκε σε μία προσπάθεια προεκλογικής κινδυνολογίας, δεν είναι ευθύνη του Δήμου αλλά προκύπτει μέσα από διαγωνιστικές διαδικασίες της Περιφέρειας Αττικής, με ανάδοχο ιδιωτική εταιρεία και όχι το ΚΤΕΛ Αττικής.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι, όπως όλοι γνωρίζουν, εμείς κάνουμε με συνέπεια τη δουλειά μας, επιλύοντας τα χρόνια προβλήματα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών μας και δημιουργώντας συνθήκες και δυνατότητες ανάπτυξης στο Δήμο μας. Μέσα σε αυτή τη προσπάθεια εντάξαμε και την σύνταξη φακέλου μελέτης προς χρηματοδότηση για την αγορά δύο ηλεκτρικών λεωφορείων προς χρήση σε Δημοτική Συγκοινωνία. Κατανοούμε τις παθογένειες και την δυσλειτουργία του ΚΤΕΛ Αττικής στο Μαρκόπουλο, γι’ αυτό και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δώσουμε μία οριστική λύση στο πρόβλημα της ασφαλούς και συνεπούς μετακίνησης εντός των ορίων του Δήμου μας.

Όσο για τον συντάκτη της επίμαχης ανάρτησης, για μία ακόμη φορά έχει εκτεθεί. Ας πάρει επιτέλους το μάθημα, ότι ο λαϊκισμός είναι κακός σύμβουλος και αυτοκαταστροφικός.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK