Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Η Γλυκερία στο Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου

Η Γλυκερία στο Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου

23.08.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου, να απολαύσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Γλυκερία.

Με το ολόγιομο φεγγάρι της αυγουστιάτικης πανσελήνου στον ουρανό, η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει το μουσικό πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με αγαπημένα λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια. Μαζί της ο Χάρης Μακρής και η Αθηνά Βέρμη.

Η εκδήλωση θα έχει όμως και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού ο Δήμος Μαρκοπούλου, με αίσθημα ευθύνης, είναι συνδιοργανωτής της διαδημοτικής φιλανθρωπικής δράσης «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Στο θέατρο Σάρα, θα σας περιμένουν εθελοντές της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», για να σας ενημερώσουν σχετικά με όλες τις υπηρεσίες, που προσφέρονται δωρεάν σε ασθενείς της περιοχής μας. Η ενημέρωσή σας, αλλά και η στήριξη του φιλανθρωπικού κουμπαρά, είναι ιδιαίτερα σημαντικά, για τη βοήθεια που μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε στους ασθενείς με καρκίνο.

Πολύτιμη θα είναι επίσης η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, για την προσφορά συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας στο χώρο της εκδήλωσης, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK