Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Σημαντική διάκριση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου στον 17ο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Σημαντική διάκριση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου στον 17ο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

06.06.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου κατάφερε να διακριθεί στον 17ο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με τίτλο «Μαθηματικά και Παιχνίδι.

Ο διαγωνισμός αφορούσε μαθήτριες και μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας, με στόχο να έλθουν πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους και πραγματοποιήθηκε την 31 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης».

Οι παραπάνω μαθητές των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, θα βραβευθούν στην τελετή απονομής, που διοργανώνει το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου.

Η σημαντική αυτή επιτυχία έρχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από το γεγονός, ότι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, θα βραβευθεί ανάμεσα σε πολύ γνωστά ιδιωτικά σχολεία, αποδεικνύοντας, ότι το δημόσιο σχολείο δεν υστερεί σε επίπεδο μάθησης και γνώσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK