Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Το «Athens Equestrian Festival 2023» επιστρέφει τον Ιούνιο στο Μαρκόπουλο!

Το «Athens Equestrian Festival 2023» επιστρέφει τον Ιούνιο στο Μαρκόπουλο!

23.05.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 23 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου

Το «Athens Equestrian Festival 2023» επιστρέφει τον Ιούνιο στο Μαρκόπουλο!

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Athens Equestrian Festival δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ιππασίας τον Ιούνιο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.  Η μεγάλη διεθνής διοργάνωση της υπερπήδησης εμποδίων με παγκόσμιο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί το τετραήμερο, 1 έως και 4 Ιουνίου.

Φέτος αναμένονται πάνω από 200 ιππείς και αμαζόνες από πολλές χώρες της Ευρώπης, που θα συναγωνιστούν για τα πλούσια έπαθλα συνολικής αξίας 167.500€. Το Athens Equestrian Festival 2023 περιλαμβάνει τον Παγκόσμιο Κύπελλο Longines EEF Series Athens CSIO3 *-W, μέρος της σειράς του Κυπέλλου Εθνών Longines EEF Series 2023 και τελεί υπό την αιγίδα και οργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας – EEF.

Στο πλαίσιο του AEF 2023, διοργανώνεται και πάλι στην Ελλάδα ένας διεθνής αγώνας CSICh  για ιππείς της κατηγορίας παίδων. Επίσης, το AEF 2023 φιλοξενεί στο πρόγραμμά του έναν ακόμα διεθνή αγώνα χαμηλότερης τεχνικής δυσκολίας CSI1* και έναν διεθνή αγώνα νεόλεκτων ίππων CSIYH*, με ποικιλία αγωνισμάτων για ιππείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πρόγραμμα του αγώνα Longines EEF Series Athens CSIO3 *-W δεσπόζει το ομαδικό αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών την Κυριακή, 4 Ιουνίου στις 16.00, που αποτελεί προκριματικό αγώνα για τη νότια περιοχή της σειράς Longines EEF Series 2022. Ομάδες από πέντε χώρες, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ουκρανία, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία αναμένεται να αγωνιστούν στο Ομαδικό Αγώνισμα της Αθήνας συγκεντρώνοντας βαθμούς και έχοντας ως στόχο της πρόκρισή τους στο μεγάλο Τελικό της Longines EEF Series Final στη Βαρσοβία της Πολωνίας το Σεπτέμβριο.

Μαζί με τους αθλητές των ομάδων, κορυφαίοι ιππείς από τη Νότια και Κεντρική Ευρώπη θα συμμετέχουν στα ατομικά αγωνίσματα του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου και του αγωνίσματος Grand Prix, που θα γίνει την Παρασκευή, 3 Ιουνίου στις 17:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές, ενώ όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.clipmyhorse.tv/en_EU/ μέσω του site της διοργάνωσης https://athenscsi.gr/en/live-streaming

Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι πρωινό και απογευματινό, ενώ θα ολοκληρώνεται και τις τέσσερις ημέρες των αγώνων μετά τις 18.00.

Επίσης, στο πλαίσιο του Athens Equestrian Festival 2023 πραγματοποιούνται παράλληλα με τους αγώνες και άλλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος. Θα υπάρχουν εκπαιδευτικά αλογάκια και άμαξα για βόλτες, τα gentle carousel αλογάκια μινιατούρες και ζωντανά playmobil.

H διοργάνωση πραγματοποιείται χάρη στο Διεθνή Χορηγός, τη Longines, τον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος Μytilineos και την Protergia, τον όμιλο εταιρειών Stathis Enterprise με  Theometrics και World Chariot Federation, την εταιρεία Petros Petropoulos με Defender και Husqvarna, την εταιρεία Innovis Farma με τα προϊόντα Nuxe, τις εταιρείες του Ομίλου Αντωνίου Argus Park, Adori café και Royalty Hotel & Suites, την εταιρεία Leathertream με την Connolly, την Lux Beds με τη Duxiana, την Superfast Ferries, την Autohellas Hertz, την Luxury Sports, την New Alert, την Pegaso, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας ΕΡΤ. Ακόμη, ευχαριστούμε για τη αμέριστη συμπαράστασή τους, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Μαρκοπούλου και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου. 

Ευχαριστούμε,

Από το Γραφείο Τύπου AEF 2022 και ΕΟΙ

www.athenscsi.gr

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK