Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία 2023!

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία 2023!

16.05.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 15 Μαΐου 2023 

Οι Πρωταθλητές ΥΕ & ΙΔ 2023!

Με επιτυχία και ωραίο ανταγωνισμό ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το Μ| Πρωτάθλημα Ιππασίας με την ανάδειξη των Πρωταθλητών 2023 στην υπερπήδηση εμποδίων και την ιππική δεξιοτεχνία.

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Κατηγορία Ενηλίκων η Μόνικα Μαρτίνη του ΕΙΟ αναδείχθηκε για τέταρτη φορά Πρωταθλήτρια Ενηλίκων και τρίτη με τον Electic Elvis. Η αμαζόνα του ΕΙΟ ήταν η μοναδική με 0 βαθμούς και στους τέσσερις γύρους της κατηγορίας. Στην 2η θέση ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΚΕΝ με τον Idefix del Laghetto με 4 βαθμούς και στην 3η θέση ο Γιάννης Σκανδάλης με τον Naskari de Reve του ΙΟΒ με 8 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων οι περσινοί Πρωταθλητές Εφήβων αναδείχθηκαν Πρωταθλητές. Η Σεμέλη Ποππ και ο Cash de la Hart του ΙΟΚΕΝ είχαν τους λιγότερους βαθμούς ποινής στους τέσσερις γύρους, 13, και πήραν τον τίτλο. Δεύτερος ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαλιούσης με τον Merlot van de Lichtekouter του ΙΟΑ με 21 βαθμούς και τρίτος ο Γιώργος Μειμαρίδης με τον Carpe Diem του ΑΟΙ με 53 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Καβαλάρη με τον Sunny του ΙΟΚΑΛSG με 8 βαθμούς ποινής στους τέσσερις γύρους. Δεύτερη ήταν η Αννίτα Νομικού με τον Rushdie του ΙΟΒ με 16 βαθμούς και τρίτη η Τζόρτζια Σκλαβενίτη με τον Magico του ΑΙΟΕ με 16 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Παίδων Πρωταθλήτρια ήταν η Σεμέλη Λαΐου με την Korfenia του ΙΟΚΕΝ συγκεντρώνοντας στους τέσσερις γύρους 10 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Εμμέλεια Οικονομοπούλου του ΙOMS με την Stella Blu με 12 βαθμούς και τρίτη ήταν η Βασιλική Μπαλιούση με τον Times Square του ΙΟΑ με 13 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων νικήτρια ήταν η Μαριάνση Κυριακοπούλου με τον Veneur de St Hubert του ΙΟΒΟΠ με 0 βαθμούς στους τέσσερις γύρους. Δεύτερη ήταν η Μόνικα Μαρτίνη του ΕΙΟ με τον Jordan vd Heffink Z με 4 βαθμούς και τρίτη ήταν η Κατερίνα Doubodel με την Fleur VL του ΙΚΕΜ με επίσης 4 βαθμούς.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία και την Κατηγορία Ενηλίκων, για πρώτη φορά αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor του ΙΟΜ συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα Δα, Δβ και Freestyle, 69,686%. Δεύτερος ήταν ο Στέλιος Σταυρουλάκης του ΑΚΙΒ με τον Baiao με ποσοστό 66,776% και τρίτη ήταν η Ελισάβετ Μάικα του ΙΟΜ με τον Askad με ποσοστό 57,978%.

Στην Κατηγορία Εφήβων επίσης για πρώτη φορά αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια η Χριστίνα Ρέτσου με την Elise του ΙΟΒ με το καλύτερο ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα Γ4, Γ5 και freestyle 68,568%. Δεύτερη ήταν επίσης από τον ΙΟΒ η Ελένη Μπαρμπάτη με τον Forever Dancing με ποσοστό 65,294% και τρίτη η Ιλένια Οικονόμου με τον King Black του ΑΙΟΑΤ με ποσοστό 64,506%.

Στην Κατηγορία Παίδων, για τρίτη φορά και δεύτερη συνεχόμενη, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Δανάη Γιαννοπούλου με τον Fuerst Rubin 10. H αμαζόνα του ΙΟΒ συγκέντρωσε το καλύτερο ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα Α3, Α4 και Α5, 77,356% κα κέρδισε τον τίτλο. Στην 2η θέση ήταν η Βενέτα Σάβοβα με τον Henzo του ΙΟΜ με ποσοστό 72,366% και στην 3η θέση η Αθηνά Μπικάκη του ΙΟΡ με τον Zoie με ποσοστό 70,070%.

Από το Γραφείο Τύπου
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK