Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » «Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια!»: Ενημερωτική Δράση στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου για την παρουσίαση προληπτικών μέτρων ασφαλούς κολύμβησης, Α΄ βοηθειών και διάσωσης

«Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια!»: Ενημερωτική Δράση στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου για την παρουσίαση προληπτικών μέτρων ασφαλούς κολύμβησης, Α΄ βοηθειών και διάσωσης

16.05.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Με αφορμή την έναρξη της θερινής λειτουργίας της Δημοτικής Ακτής Αυλακίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ενημερωτική δράση με θέμα «Απολαμβάνουμε τη θάλασσα με ασφάλεια», την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου.

Θα περιλαμβάνει εκτενή ενημέρωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που μας αφορούν όλους, όπως τι πρέπει να προσέχουμε πριν και κατά τη διάρκεια της κολύμβησης στη θάλασσα, μέτρα πρόληψης θερμοπληξίας, βασικές αρχές Α΄ βοηθειών και διάσωσης κ.ά., από το ειδικευμένο Ναυαγοσωστικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Δημοτικής Ακτής.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη της μεθόδου Καρδιαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει τις δικές του ερωτήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τα αναγκαία προληπτικά μέτρα και τις βασικές τεχνικές άμεσης βοήθειας, που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε, έτσι ώστε να απολαύσουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι.

Σας περιμένουμε! 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την περιπέτεια δράσης «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», την ταινία τρόμου «ABIGAIL» και για 4η εβδομάδα τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «KUNG FU PANDA 4» (18 – 24/4)

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την περιπέτεια δράσης «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», την ταινία τρόμου «ABIGAIL» και για 4η εβδομάδα τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «KUNG FU PANDA 4» (18 – 24/4)

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK