Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Κομματικής Οργάνωσης ΚΚΕ στο Μαρκόπουλο

ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Κομματικής Οργάνωσης ΚΚΕ στο Μαρκόπουλο

09.05.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Εθνικές Εκλογές 2023, Ενημέρωση


Όσο πλησιάζουμε τη μέρα των εκλογών της 21
ης Μάη 2023 και στο βαθμό που η δράση των στελεχών και των μελών του ΚΚΕ βρίσκει ανταπόκριση στη συνείδηση των εργαζόμενων και πλατιών Λαϊκών στρωμάτων είναι λογικό να προκαλείται ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΑΝΗΣΥΧΙΑ στα διάφορα κέντρα πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Λογικό και αναμενόμενο είναι επίσης το γεγονός της ενεργοποίησης των πάσης φύσης μηχανισμών με στόχο τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, τη ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, τη ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ και τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ των απλών Λαϊκών Ανθρώπων.

Στην περιοχή μας οι πρωτοβουλίες που πήραν όλο το προηγούμενο διάστημα οι δυνάμεις του ΚΚΕ σε μια σειρά τομείς, στο Συνδικαλιστικό Κίνημα, στις Γυναίκες, στους Συνταξιούχους, στη Νεολαία κ.α., βρήκαν θετική ανταπόκριση στους Δημοκρατικούς πολίτες του Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη.

Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης  της 9ης Μάη ως μέρα γιορτής της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών και συντριβής του Ναζισμού από τον Κόκκινο Στρατό , προσδιόρισε ξεκάθαρα την απόσταση που χωρίζει το Κόμμα μας, το ΚΚΕ, από τα υπόλοιπα οποιασδήποτε απόχρωσης ΑΣΤΙΚΑ και ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ κόμματα στα ζητήματα της Ιστορικής αποτίμησης, της συνέπειας Λόγων και Έργων, της μεγάλης συνεισφοράς στο κορυφαίο ζήτημα της Εθνικής Αντίστασης.

Δεν εκπλαγήκαμε λοιπόν όταν το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή τα «ποντίκια» της περιοχής βρώμισαν, βανδάλισαν και ΕΚΛΕΨΑΝ εκλογικό υλικό του Κόμματος από διάφορους χώρους που είχαν διατεθεί  από τον Δήμο Μαρκοπούλου στα πλαίσια των Εκλογών. Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πως για τον Φασισμό δεν υπάρχει πάτος αφού στα υπόλοιπα «παράσημα» πρόσθεσαν και αυτό του «κλεφτρονιού».

Αν πιστεύουν πως με τέτοιες ενέργειες θα μας φοβίσουν, ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ!!!

Καλούμε κάθε Έντιμο, Δημοκρατικό πολίτη του Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη να κάνει την ενέργεια αυτή, ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΚΚΕ στις Εκλογές της 21ης Μάη!!!

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK