Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Επίσημο γεύμα παρέθεσε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου στις πρωταθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου

Επίσημο γεύμα παρέθεσε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου στις πρωταθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου

06.04.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση


Επίσημο γεύμα στις Αθλήτριες και την προπονητική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.) παρέθεσε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, για να επισφραγίσει ένα ακόμη αγωνιστικό έτος γεμάτο επιτυχίες!

Φέτος, η ομάδα του Α.Ο.Μ. έχει σημειώσει μπαράζ εξαιρετικών επιτυχιών και συνεχίζει δυναμικά! Μετά την κατάκτηση ενός ακόμη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ20, αγωνίζεται στα Play Off της κορυφαίας κατηγορίας Volleyleague με τη γυναικεία ομάδα, στην οποία συμμετέχουν αθλήτριες από την κατηγορία Νεανίδων.

Με μεγάλη περηφάνια και χαρά, για τις νέες αθλήτριες που στέκονται στο βάθρο των νικητών, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μένη Βαμποράκη, βρέθηκαν κοντά τους ως συνδαιτυμόνες, περνώντας ευχάριστες στιγμές και ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις για το μέλλον του Αθλητισμού στο Δήμο Μαρκοπούλου. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος τόνισε την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον Αθλητισμό και στους περισσότερους από 350 αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο.Μ.

Στο γεύμα παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Α.Ο.Μ. Πάρις Ευαγγελίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, η καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος, προσέφερε αναμνηστικό δώρο στις αθλήτριες και ο Δήμαρχος ανακοίνωσε κάρτες ελευθέρας εισόδου στην Πλαζ Αυλακίου για την καλοκαιρινή περίοδο.

Ευχόμαστε στις αθλήτριες και τον Α.Ο.Μ. να έχουν πάντα το αναγκαίο πείσμα και τη δύναμη, για να κατακτούν τις αγωνιστικές ή μη «κορυφές»!

Ευχαριστούμε τον Α.Ο.Μ. για τη διάθεση του φωτογραφικού υλικού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK