Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Μήνυμα Δήμαρχου Μαρκοπούλου και Αντιδήμαρχου Αθλητισμού για τη διοργάνωση του Final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 στο Μαρκόπουλο

Μήνυμα Δήμαρχου Μαρκοπούλου και Αντιδήμαρχου Αθλητισμού για τη διοργάνωση του Final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 στο Μαρκόπουλο

24.03.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Μαρκόπουλο κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμη ένα Final-4 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20, με την συμμετοχή της ομάδας των Νεανίδων του ΑΟ Μαρκοπούλου που μας έχει κάνει τόσο υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια!

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους της Αττικής αλλά και της χώρας, και οι επιτυχίες του μας κάνουν να αισθανόμαστε κάθε φορά και περισσότερο υπερήφανοι. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στις αθλήτριες, στις οικογένειές τους, στους προπονητές και προπονήτριές τους και στην διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία που μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, είναι η «παραγωγή» νεαρών αθλητριών που από μικρά Μαρκοπουλιωτάκια φτάνουν να αγωνίζονται στα σαλόνια της Α1 εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα της ομάδας μας αλλά και στην Εθνική μας ομάδα, κι αυτό είναι κάτι μοναδικό και ανεκτίμητο. Γι’ αυτό η διοργάνωση μίας τελικής φάσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην πόλη μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αξία.

Παράλληλα, καλωσορίζουμε στο Μαρκόπουλο τις αποστολές του Απόλλωνα Πάτρας, του Άρη Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ και τους ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη σε όλη την τελική φάση.

Καλώ κάθε δημότη και φίλο μας, να παρευρεθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου και να βοηθήσει τις Νεάνιδές μας να φτάσουν στην κατάκτηση ακόμη μίας κορυφής! Θα είμαστε εκεί, να πανηγυρίσουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αυτά τα κορίτσια, είναι ήδη νικήτριες”.

 

 

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας
Μένη Βαμποράκη:

“Η διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού τουρνουά, όπως είναι η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20, στην πόλη μας, αποτελεί ήδη μία από τις κορυφαίες στιγμές του Δήμου μας!

Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, αλλά και ως μητέρα, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας κορίτσια που έχουν μεγαλώσει μαζί μας, κορίτσια που γνωρίζω από την εποχή που φοιτούσαν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, να μεγαλώνουν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσω του αθλητισμού που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία μας, σήμερα ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτά τα κορίτσια, μας έχουν σηκώσει πολλές φορές «ψηλότερα», έχοντας κατακτήσει το 2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά, ενώ φέτος το διεκδικούν για 9η φορά τα τελευταία δέκα χρόνια!

Έζησα από κοντά την αγωνία αυτής της ομάδας σε κάθε φάση, από το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ και την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, μέχρι την Προημιτελική και Ημιτελική φάση που διοργανώθηκε στο Μαρκόπουλο. Τώρα, τα κορίτσια μας φτάνουν στο τέλος φέτος και θα είμαστε ξανά εκεί να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου για την συμβολή του στον Αθλητισμό και κατ’ επέκταση στον Πολιτισμό του Δήμου μας και κυρίως επειδή αποτελεί ζωντανή διαφήμισή του για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Εύχομαι στους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές του τίτλου, τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ, καλή τύχη και να χαρούν την συμμετοχή τους στο Final-4 του Μαρκοπούλου.

Αγγελική, Αναστασία, Αντωνία, Βάλια, Έρρικα, Ιωάννα, Κατερίνα Α., Κατερίνα Λ., Κάτι, Μαρία, Μαρίζα, Νίκη, Νικολέτα, Παναγιώτα, Ραφαέλλα, Υακίνθη και βεβαίως Έλενα, Lino, Παναγιώτη και Ανδρέα είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους!”

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4