Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Αρχική » Ενημέρωση » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΟΙ στην ΕΟΕ

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΟΙ στην ΕΟΕ

15.02.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 14 Φεβρουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΟΙ στην ΕΟΕ

Μετά από δύο χρόνια λόγω του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε και πάλι με επιτυχία χθες το βράδυ στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ετήσια Εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΕΟΙ τίμησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη  για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα της ιππασίας. Ο Υπουργός στον χαιρετισμό  του μίλησε με θερμά λόγια για το άθλημα και τους αθλητές της ιππασίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλο και το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει το «σπίτι» της Ιππασίας. 

Ακόμη η ΕΟΙ τίμησε την πρώην υπουργό, κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά επίσης για την προσφορά της στην Ελληνική Ιππασία, αλλά και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Φλώρο για την αναβίωση της Ίλης Ιππικού.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου, κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και  εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους αθλητές της ιππασίας. Η ΕΟΙ, βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της, την Ιόλη Μυτιληναίου για τις διακρίσεις της και τη μαγική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αυγούστου και τον Άγγελο Τουλούπη για τις επιτυχίες του όλη την περασμένη χρονιά, αλλά και τους δύο αθλητές του paradressage Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη και Μιχάλη Καλαράκη για την πρώτη και πολύ καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Δανίας.

Ακόμη βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές που τίμησαν το εθνόσημο με την συμμετοχή και προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, οι αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, οι Πρωταθλητές 2022 στα τρία ιππικά αθλήματα, οι Πρωταθλητές και Πολυνίκες Όμιλοι.

H Ελληνική ιππασία τίμησε και φέτος φορείς και εταιρείες χορηγούς της, καθώς και ιδιώτες που έρχονται αρωγοί στο πρόγραμμα της όλη την χρονιά, όπως τον Εθνικό χορηγό, κ. Γ. Μυτιληναίο και τις εταιρείες Mytilineos και Protergia, την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Μαρκοπούλου, την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, τις Εταιρίες Innovis Pharma, Longinesκαι Swatch Hellas, τον Όμιλο Αντωνίου, την Duxiana, την Connoly, την Superfast Ferries, την Luxury Sports, την Horsetack, Πλαστικά Κρήτης, T press, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, την Autohellas-Hertz, την Aegean, τη New Alert, την Griffin, το Holiday Inn Athens, ιδιώτες όπως οι κ.κ. Γιάννης και Μελίσσα Βαρδινογιάννη, Φλορέτ Καραδόντη και Νίκη Σκλαβούνου, καθώς και την ΕΡΤ για την προβολή του αθλήματος της ιππασίας.

Από το Γραφείο Τύπου

της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

1/5 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ