Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-1-2023 ΑΠΟ ΤΙΣ 12 Μ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-1-2023 ΑΠΟ ΤΙΣ 12 Μ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

16.01.2023 | Αρχική, Ενημέρωση, Σύλλογος Εργαζομένων

        Μαρκόπουλο, 16-1-2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-1-2023

 

Με αφορμή το εργατικό «έγκλημα» στο Ξυλόκαστρο…

Το εργασιακό «έγκλημα» στο Δήμο Ξυλοκάστρου ΔΕΝ είναι ένα ακόμη Εργατικό Ατύχημα.

Είναι πολιτική επιλογή της σημερινής κυβέρνησης η διάλυση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.). Είναι επιλογή της κυβέρνησης η πολιτική μηδενικών ελέγχων, η ατιμωρησία και η ασυδοσία, με αποτέλεσμα να επικρατούν στις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α., με κύρια ευθύνη σημαντικής μερίδας των Δημάρχων, η ανομία.

Είναι αδιανόητα προκλητικό, μέρες μετά τον τραγικό θάνατο της άτυχης εργαζόμενης και τα όσα ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας για «μαύρη» και αδήλωτη εργασία, επισήμως το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών να μην έχει παρέμβει και αντίθετα όλοι μας να γινόμαστε μάρτυρες ενεργειών συγκάλυψης του εργασιακού «εγκλήματος» του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Το «έγκλημα» ΔΕΝ μπορεί να ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ.

Όλοι να αναλάβουν τώρα τις ευθύνες τους.

Το κράτος οφείλει να νομοθετεί, να ελέγχει, να προβλέπει ελεγκτικούς μηχανισμούς, λειτουργικούς και αποτελεσματικούς στη λογική της πρόληψης και να τιμωρεί παραδειγματικά όταν αυτό είναι αναγκαίο. Η ατιμωρησία, η ασυδοσία, η πολιτική των μηδενικών ελέγχων και των μηδενικών προσλήψεων έχει οδηγήσει στα σημερινά φαινόμενα που δυστυχώς δεν θα είναι και τα στερνά!!!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας, θέτει σήμερα την «κόκκινη γραμμή» της στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και των αιρετών που μέρα τη μέρα αποθρασύνονται προκλητικά και αποφασίζει την κήρυξη Στάση Εργασίας την Τρίτη 17-1-2023 από τις 12 μ. και μέχρι πέρατος του ωραρίου.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Κολιαβασίλης Νικόλαος Κατσιμίγγος Χρήστος

                                                      

 

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4