Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

02.12.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                               Μαρκόπουλο, 2/12/2022 

Χριστούγεννα στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), ετοίμασαν για αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστές εκπλήξεις, για μικρούς και μεγάλους!

Για τα φετινά Χριστούγεννα, δίνουμε ξεχωριστή θέση στην παράδοση, τιμώντας τα έθιμά μας, ενώ παράλληλα έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε μια ποικιλία δράσεων για τις μικρότερες ηλικίες και γιορτινές εκδηλώσεις για όλους! Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και καλή διασκέδαση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παιδικός Διαγωνισμός «Ζωγραφίζουμε Χριστουγεννιάτικες ΕΥΧΕΣ!». Τo Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» διοργανώνει διαγωνισμό καλύτερης χριστουγεννιάτικης κάρτας (ηλικίες 4-14).

Πληροφορίες: τηλ. 22990 22815, 22990 20150 και στο www.vravronios.gr.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ανοιχτό Εργαστήριο Χειροτεχνίας από τo Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, με χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικες κατασκευές για όλα τα παιδιά!

Ώρα: 17:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ανάβουμε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου. Υποδεχόμαστε την εορταστική περίοδο και τραγουδάμε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μαζί μας θα είναι η αγαπημένη Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Ώρα: 19:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR από τα μέλη της ομάδας χειροτεχνίας του ΚΑΠΗ, στο χώρο του ΚΑΠΗ στο Μαρκόπουλο (διεύθυνση Παπαβασιλείου & Γκλιάτη 1).

Το Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινές, πρωί, 9:30-13:30, απόγευμα, 16:00 – 18:00 και Σαββατοκύριακο 10:30 – 13:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ανοιχτό Χριστουγεννιάτικο Καλλιτεχνικό Εργαστήριο, στον Δημοτικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη, από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», με χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Ώρα: 11:30 π.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παραδοσιακό γλέντι με τους Λαογραφικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Μαρκοπούλου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη. Απολαμβάνουμε μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα παραδοσιακών Χριστουγέννων.

Ώρα: 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 και ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

To Τρένο των Χριστουγέννων βρίσκεται στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη, έτοιμο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους επιβάτες! Την Κυριακή το Τρένο θα βρίσκεται στο Μαρκόπουλο και θα ξεκινήσει τη διαδρομή του από την Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου θα συνεχίσει το ταξίδι του στο Πόρτο Ράφτη.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου – αφετηρία Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου:
11:00 – 14:00 και 16:00 – 18:00
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου – αφετηρία Λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη:
10:30 με 15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικο Καλλιτεχνικό Παζάρι στον Παλαιό Σταθμό του Τρένου από το Σύλλογο Εικαστικών Μεσογαίας, σε συνεργασία με τον «ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ», με την τιμητική συμμετοχή των τμημάτων Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του «Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ».

Ώρα: 11:00 – 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου μας τραγουδάει τα Κάλαντα των Χριστουγέννων μαζί με το Christmas Bus στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη, Παραμονή των Χριστουγέννων!

Πρωινές ώρες

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο  Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Ώρα: 20.30

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», του Κάρολου Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου, φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Ώρα: 18.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μια χαρούμενη παρέα από Χριστουγεννιάτικες φιγούρες θα περιφέρονται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης του Μαρκοπούλου, μεταφέροντας το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης!

Ώρα: 11.00 π.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παρουσίαση του τελευταίου μυθιστορήματος του κορυφαίου ποιητή και στιχουργού Γιώργου Κλεφτογιώργου με τίτλο: «Μην με ψάξεις στο Μπουένος Άιρες» (Εκδ. Καστανιώτη) στο Αμφιθέατρο «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» της αίθουσας Συνεδριάσεων (2ος όροφος Δημαρχείου Μαρκοπούλου), σε μια ξεχωριστή βραδιά με προσφορά κρασιού από τα εκλεκτά τοπικά οινοποιεία.

Ώρα: 19.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

To SANTA RUN βρίσκεται ξανά στο Μαρκόπουλο. Για άλλη μια χρονιά, η πόλη θα γεμίσει Άγιους Βασίληδες! Δηλώσεις συμμετοχής στο περίπτερο του Santa Run, την ίδια μέρα στην Κεντρική Πλατεία!! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Αφετηρία: Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ώρα: 11.00 π.μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4