Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

ΚΕΠ

EUROPE

Αρχική » Αρχική » Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

17.11.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 17/11/2022
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας
με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

Εγκάρδια και άκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη.

Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση στο Γραφείο της Υπουργού, οι δυο άνδρες την ενημέρωσαν για θέματα του Δήμου Μαρκοπούλου, που αφορούν την ανάδειξη ιστορικών μνημείων της πόλης, όπως επίσης και σε τεχνικά θέματα υποδομών, που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η ανταπόκριση της Υπουργού ήταν θετικότατη και διαβεβαίωσε για την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών, που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση τους.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για τη συνολικά άμεση ανταπόκριση της, τόσο στο κάλεσμα για τον προγραμματισμό της συνάντησης τους, όσο και το αληθινό ενδιαφέρον που επέδειξε για τον Δήμο Μαρκοπούλου, στοιχεία που προοικονομούν την ανάπτυξη μιας στενής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Η Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου θέτει τον Πολιτισμό στο επίκεντρο, ως απάντηση στις πολλαπλές κρίσεις της εποχής μας, που ιστορικά στη χώρα μας, ενεργεί ως παρακαταθήκη των αξιών μας, διασφαλίζοντας την ελπίδα και τον ανθρωπισμό απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Η συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δυναμικής εξωστρέφειας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Μαρκοπούλου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την άμεση και στενή συνεργασία με ανώτατους θεσμικούς παράγοντες, επιδιώκοντας να «εξοπλιστεί» με τα απαραίτητα εφόδια σε όλους τους τομείς που τον αφορούν, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών του. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4/12 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ

4-31/12 ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

10/12 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!

11/12 ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ

12-18/12 Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

Έναρξη προγράμματος εγγραφής εθελοντών δοτών και στήριξη της Τράπεζας Μυελού των Οστών

Covid19