Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

17.11.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 17/11/2022
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας
με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

Εγκάρδια και άκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη.

Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση στο Γραφείο της Υπουργού, οι δυο άνδρες την ενημέρωσαν για θέματα του Δήμου Μαρκοπούλου, που αφορούν την ανάδειξη ιστορικών μνημείων της πόλης, όπως επίσης και σε τεχνικά θέματα υποδομών, που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η ανταπόκριση της Υπουργού ήταν θετικότατη και διαβεβαίωσε για την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών, που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση τους.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για τη συνολικά άμεση ανταπόκριση της, τόσο στο κάλεσμα για τον προγραμματισμό της συνάντησης τους, όσο και το αληθινό ενδιαφέρον που επέδειξε για τον Δήμο Μαρκοπούλου, στοιχεία που προοικονομούν την ανάπτυξη μιας στενής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Η Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου θέτει τον Πολιτισμό στο επίκεντρο, ως απάντηση στις πολλαπλές κρίσεις της εποχής μας, που ιστορικά στη χώρα μας, ενεργεί ως παρακαταθήκη των αξιών μας, διασφαλίζοντας την ελπίδα και τον ανθρωπισμό απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Η συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δυναμικής εξωστρέφειας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Μαρκοπούλου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την άμεση και στενή συνεργασία με ανώτατους θεσμικούς παράγοντες, επιδιώκοντας να «εξοπλιστεί» με τα απαραίτητα εφόδια σε όλους τους τομείς που τον αφορούν, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών του. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4