Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

01.11.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
 

Μαρκόπουλο 1/11/2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει προγραμματίσει να εκτελέσει εργασίες αποκατάστασης οδοστρωμάτων, επί των οδών Μαρκοπούλου (Πυροσβεστική) και Ελπίδος, από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων θα προβούμε σε τμηματικές και ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να διαφυλάσσεται η ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων, με την μικρότερη δυνατή όχληση.

Για το σκοπό αυτό, θα βοηθήσει επί τω έργω, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα εκτελεστούν εργασίες απόξεσης παλαιού ασφαλτοτάπητα (φρεζάρισμα) σε όλη την επιφάνεια του έργου, όπως αυτή έχει ενδεικτικά σημειωθεί στην παρακάτω αεροφωτογραφία της περιοχής. Η κυκλοφορία, θα διακοπεί μόνο στην οδό Ελπίδος και μόνο την ώρα των εργασιών. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην οδό Ελπίδος. Για το λόγο αυτό, θα διακοπεί η κυκλοφορία της οδού Ελπίδος, στο ύψος της κεντρικής πύλης του Ιπποδρόμου, από τις 8.00 π.μ. έως και τις 16.00.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Μαρκοπούλου (τμήμα 1), από το Πηγάδι «Πούσι Μπάρτζη», έως και τη συμβολή της οδού με την οδό Ελπίδος.

Για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα από Πόρτο Ράφτη προς Μαρκόπουλο και η κίνηση θα διοχετευτεί, μέσω της οδού Καλαβρύτων (βόρεια πύλη Ιπποδρόμου), στην Λ. Πόρτο Ράφτη, ενώ η κίνηση από Μαρκόπουλο προς Πόρτο Ράφτη, θα γίνεται, με ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, με ρύθμιση από την Πολιτική Προστασία.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Μαρκοπούλου (τμήμα 2), από τη συμβολή της οδού με την οδό Καλαβρύτων (βόρεια πύλη Ιπποδρόμου), έως και τη συμβολή της οδού με την οδό Ελπίδος. Για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα από Πόρτο Ράφτη προς Μαρκόπουλο και η κίνηση θα διοχετευτεί, μέσω της οδού Καλαβρύτων, στην Λ. Πόρτο Ράφτη, ενώ η κίνηση από Μαρκόπουλο προς Πόρτο Ράφτη, θα γίνεται, με ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, με ρύθμιση από την Πολιτική Προστασία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4