Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Αρχική » Παρουσία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στις σχολικές μονάδες, έπειτα από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στις σχολικές μονάδες, έπειτα από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων

12.09.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
   

Μαρκόπουλο, 12/9/2022

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στις σχολικές μονάδες,
έπειτα από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων

Με πλήρη επισημότητα και την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα το πρωί – έπειτα από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων για τον covid 19 – η καθιερωμένη τελετή αγιασμού στα προαύλια των σχολικών μονάδων, για την έναρξη της σχολικής περιόδου 2022 – 2023.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Μένη Βαμποράκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννης Αϊδινιώτης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Χρήστος Μπισιώτης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» Βαγγέλης Δημητρίου, έδωσαν το παρόν στα σχολεία του Δήμου Μαρκοπούλου, το χρονικό διάστημα 8.30 π.μ. με 9.30 π.μ., σύμφωνα με το Πρόγραμμα τέλεσης των αγιασμών, που είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, δήλωσαν για τη νέα χρονιά που ξεκινάει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, είμασταν ξανά κοντά στις μαθήτριες και μαθητές της πόλης μας, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, χωρίς το πρωτόγνωρο περιοριστικό πλαίσιο της τελευταίας διετίας. Ο ενθουσιασμός για τη γνώση και η χαρά στα πρόσωπά τους, ανανέωσαν την ελπίδα μας για το μέλλον. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, φώτιση και δημιουργικότητα!

Ωστόσο, μετά τη δύσκολη εμπειρία της πανδημίας, γνωρίζουμε τις αυξημένες απαιτήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί, η σχολική κοινότητα και οι γονείς και κηδεμόνες στο σύνολό τους και τους διαβεβαιώνουμε, ότι θα είμαστε δίπλα τους, αρωγοί σε κάθε βήμα.

Ήδη, η στενή και ειλικρινής συνεργασία που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, για την κάλυψη των αναγκών, τη συντήρηση και προετοιμασία των σχολείων για τη λειτουργία τους, στάθηκε εξαιρετικά αποδοτική. Ευχαριστούμε όσες και όσους συμμετείχαν, για την αφοσίωση και την εργατικότητα τους.

Για άλλη μια φορά ευχόμαστε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς & γονείς καλή χρονιά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ