Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Αρχική » Ενημέρωση για τις πολύωρες διακοπές νερού που παρατηρούνται, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»

Ενημέρωση για τις πολύωρες διακοπές νερού που παρατηρούνται, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»

09.09.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
   

Μαρκόπουλο, 9/9/2022

 Ενημέρωση για τις πολύωρες διακοπές νερού που παρατηρούνται, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»


Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
 

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα που καταγράφονται.

Λαμβάνοντας υπόψη την πολύωρη διακοπή παροχής ύδατος, που σημειώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, όπου μεγάλο τμήμα της οδού Παπαδημητρίου έπρεπε να συνδεθεί με τις κάθετες οδούς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά τις συνδέσεις του νέου δικτύου με το υπάρχον, απαιτείται σημαντικός χρόνος στις ενώσεις – συγκολλήσεις και στην απόδοση του δικτύου ξανά σε λειτουργία.

Για τις επόμενες εργασίες, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για καλύτερο προγραμματισμό. Με αυτό τον τρόπο, ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε μείωση του χρόνου εκτέλεσης των εργασιών αυτών και αντίστοιχα, πιο έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, μέσω της της ιστοσελίδας του Δήμου.

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν ή να αποφευχθούν βλάβες στο υφιστάμενο δίκτυο, λόγω της παλαιότητας του και των αυξομειώσεων στις πιέσεις που υφίσταται.

Ωστόσο, έχει ληφθεί μέριμνα, κατά την κατασκευή του έργου αντικατάστασης του δικτύου στις κεντρικές αρτηρίες (Λ. Πόρτο Ράφτη, Παπαδημητρίου, Χ. Νικολάου, Δ. Σωτηρίου, Γ. Πίνη ), να τοποθετούνται βάνες που θα απομονώνουν περιοχές και θα περιορίζουν την διακοπή σε επίπεδο γειτονιάς, με στόχο την ελαχιστοποίηση στις οχλήσεις που δέχονται οι κάτοικοι της πόλης μας.

Με την ηθική συμπαράσταση και κυρίως την υπομονή σας, το σημαντικό έργο της αντικατάστασης τμήματος του εσωτερικού δικτύου της πόλεως του Μαρκοπούλου θα ολοκληρωθεί, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής χιλιάδων συμπολιτών μας!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστεί εκ των προτέρων, για την κατανόησή σας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ