Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Αποχέτευση δικτύου ακαθάρτων πόλεως Μαρκοπούλου Γ’ Φάση»

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Αποχέτευση δικτύου ακαθάρτων πόλεως Μαρκοπούλου Γ’ Φάση»

27.07.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

             

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

 

 

 

 

Μαρκόπουλο, 27/7/2022

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Αποχέτευση δικτύου ακαθάρτων πόλεως Μαρκοπούλου Γ’ Φάση»

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 υπεγράφη η σύμβαση, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ., Δημητρίου Κολιαβασίλη, η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη και της αναδόχου εταιρείας «ΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», για την  εκτέλεση του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Γ’ ΦΑΣΗ», συνολικής δαπάνης 6.095.000€.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή δικτύου ακαθάρτων στην πόλη του Μαρκοπούλου,  Γ’ Φάση  στις ανατολικές και δυτικές παρυφές του οικισμού, καθώς και σε δύο περιοχές στο νότιο και το βορειοανατολικό άκρο αυτού. Το δίκτυο βαρύτητας θα αποτελείται από αγωγούς συνολικού μήκους 21,3 χιλιομέτρων.

Επίσης στο αντικείμενο της εργολαβίας περιλαμβάνεται και η κατασκευή 1.150 ιδιωτικών συνδέσεων στο νέο δίκτυο ακαθάρτων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συνδεόμενους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα