Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Αξιόλογη προσφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου από την Δημοτική  Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Αξιόλογη προσφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου από την Δημοτική  Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

15.07.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ,
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Πληροφορίες: κ. Β. Σταύρου

Τηλ: 22990 – 20174

Ημερομηνία: 15/07/2022

 

 

Αξιόλογη προσφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου από την Δημοτική  Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Συμπολίτες μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας έλαβε μια αξιόλογη προφορά!

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, παρουσία της Διευθύντριας Κοινωνικής Συνοχής κας  Βασιλικής Σταύρου, παραδόθηκαν στην Δομή μας από την Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας,  κα Ιωάννα Ξύδα και τον Αντιπρόεδρο κο Κωνσταντίνο Δράκο , 250 κιλά απορρυπαντικό ρούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας εξυπηρετεί, κατά μέσο όρο, 60 οικογένειες μηνιαίως και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε υποστηρίξει πάνω από 2000 άτομα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.  Μαζί με το Κοινωνικό Φαρμακείο, που αποτελούν κοινές συμπληρωματικές δομές, φροντίζουμε το πακέτο των ωφελούμενων οικογενειών να είναι κάθε μήνα όλο και πιο ενισχυμένο, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μια φορά τόσο την Πρόεδρο κα Ιωάννα Ξύδα και τον Αντιπρόεδρο κο Κωνσταντίνο Δράκο για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά, όσο και την Πρόεδρο ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, κα Βανίτα Σοφρώνη και τον Γραμματέα ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, κο Αθανάσιο Λάμπρου ο οποίοι παραβρέθηκαν κατά την παράδοση των απορρυπαντικών.

 


Με εκτίμηση,

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης,
Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ