Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Περίπατος του ΚΑΠΗ στο Λαύριο

Περίπατος του ΚΑΠΗ στο Λαύριο

16.06.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
 

Μαρκόπουλο, 16 Ιουνίου 2022

   Θέμα: Περίπατος του ΚΑΠΗ στο Λαύριο

Στις 14 Ιουνίου, το ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου πραγματοποίησε περίπατο στο Λαύριο. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των μελών στις μέχρι τώρα επισκέψεις και τους περιπάτους, καθώς οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν, αυτή τη φορά, τον αριθμό των 70!

Τα μέλη, αρχικά επισκέφτηκαν το πρώτο αρχαίο θέατρο της Ελλάδας στο Θορικό, στο λόφο Βελατούρι, όπου πολλά αρχαιολογικά ευρήματα, ακόμη καλύπτουν όλο το λόφο, μετά από χιλιάδες χρόνια συνεχούς κατοίκησης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη θέση των εγκαταστάσεων της παλαιάς Γαλλικής Εταιρείας (1875-1940), σε συνολικό χώρο 250 στρεμμάτων.

Ακολούθησε περίπατος στην πόλη και φαγητό σε τοπικό γραφικό στέκι με θαλασσινά εδέσματα.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, ξεκινούν οι εγγραφές για την προγραμματισμένη εκδρομή, εκδρομή του ΚΑΠΗ στην Χαλκίδα.

Το ΚΑΠΗ είναι ανοιχτό για εγγραφές νέων μελών. Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 22990 22579 για την περιοχή του Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου και Γκλιάτη 1) και 22990 75311 για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη (Αγ. Νικολάου 1).

Το πρόγραμμα Μαΐου και Ιουνίου 2022 μπορείτε να το δείτε αναρτημένο στο: http://www.vravronios.gr/page/10205/programma-kaph-maios-ioynios-2022

Για την εγγραφή και τη συμμετοχή στις εκδρομές, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημέρωση κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αγροτών Δήμου Μαρκοπούλου για τα ισχύοντα απαγορευτικά μέτρα, λόγω της πρόβλεψης υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Τρίτη 28/6 και αύριο Τετάρτη 29-6-2022

Ενημέρωση κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αγροτών Δήμου Μαρκοπούλου για τα ισχύοντα απαγορευτικά μέτρα, λόγω της πρόβλεψης υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Τρίτη 28/6 και αύριο Τετάρτη 29-6-2022

Διαβάστε Περισσότερα