Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

Αρχική » Αρχική » Επίσκεψη του ΚΑΠΗ στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό και στον Συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό και στον Συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ

17.05.2022 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩN
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
 

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 16-05-2022

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό και στον Συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη του ΚΑΠΗ, μετά την ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Τα μέλη συγκεντρώθηκαν στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό και στη συνέχεια περπάτησαν έως τον ιστορικό Συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ, ολοκληρώνοντας με γευστική δοκιμή κρασιού της φετινής παραγωγής του συνεταιρισμού.

Στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, χαιρέτισε τα μέλη του ΚΑΠΗ, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου, κος Χρήστος Μπισιώτης, αρμόδιος για την ανάπλαση του μνημείου, όπου μίλησε σχετικά με το σχέδιο και το όραμα της ανάπλασης, του πολυαγαπημένου αυτού χώρου. Ακολούθησαν οι αφηγήσεις της κας Σοφίας Γκλιάτη- Χασιώτη, συγγραφέα-λαογράφου, με ιστορίες του “ΘΗΡΙΟΥ” (ονομασία του τρένου), συγκεκριμένα διαβάστηκε το απόσπασμα “Η Έλευσις του “ΘΗΡΙΟΥ” στα Μεσογείτικα Χωριά κατά το Παρθενικό του Ταξίδι και τα Ευτράπελα της Υποδοχής από τους Κατοίκους”, αναφορά στον συγγραφέα Ιατρού Γ. Χατζησωτηρίου.

Στην συνέχεια τα μέλη υποδέχτηκε στον ιστορικό Συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ, ο Πρόεδρός του, κος Κώστας Νικολάου, όπου μίλησε για την ιστορία του συνεταιρισμού, το έργο του και τις δυσκολίες, τις επόμενες δεκαετίες και την σημερινή του δραστηριότητα. Κλείνοντας την επίσκεψη, οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν το κρασί της νέας παραγωγής του Συνεταιρισμού (Merlo και λευκό ξηρό).

Ευχαριστούμε το Αρτοποιείο “ΣΠΑΝΟ” για τα κεράσματα στα μέλη του ΚΑΠΗ, που συνόδευσαν το κρασί.

Το ΚΑΠΗ είναι ανοιχτό για εγγραφές νέων μελών και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες στα τηλέφωνα: 22990 22579 για την περιοχή του Μαρκοπούλου ( Γ. Παπαβασιλείου και Γκλιάτη 1) και  22990 75311 για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη (Αγ. Νικολάου 1).

Το πρόγραμμα Μαΐου και Ιουνίου 2022 μπορείτε να το δείτε αναρτημένο στο: http://www.vravronios.gr/page/10205/programma-kaph-maios-ioynios-2022

Για την εγγραφή και τη συμμετοχή στις εκδρομές απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Με εκτίμηση 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΩΝΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/12 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!

12-18/12 Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

Έναρξη προγράμματος εγγραφής εθελοντών δοτών και στήριξη της Τράπεζας Μυελού των Οστών

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ