Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

Αρχική » Αρχική » Νέα συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμιο Μπακογιάννη

Νέα συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμιο Μπακογιάννη

19.04.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                 Μαρκόπουλο, 19/4/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Νέα συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου
με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Χωροταξίας
Ευθύμιο Μπακογιάννη

Σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη είχαν χθες Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ. Δημήτρης Κολιαβασίλης, με στόχο την ενημέρωση και την προώθηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου.

Κατά την πρώτη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο Γραφείο του Υπουργού, συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του και κυρίως η πορεία των προσκλήσεων του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Πολύ καλό ήταν το κλίμα και στη συνάντηση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμιο Μπακογιάννη, παρουσία της νομικής συμβούλου του Υπουργείου και των μελετητών του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου κ. κ. Αδαμάντιου Κουρέτα και Γεωργίου Προβελέγγιου.

Στο Γραφείο του κ. Γενικού συζητήθηκε η επίσπευση της υπογραφής της αναθεώρησης του Γ.Π.Σ. Μαρκοπούλου, αφού δόθηκαν οι τελευταίες διευκρινίσεις εκ μέρους των μελετητών του Δήμου και απαλείφθηκε πλήρως η πρόβλεψη της χρήσης εγκατάστασης «Πρατήρια παροχής υγρών καυσίμων και ενέργειας», μετά από απαίτηση του Δήμου Μαρκοπούλου και τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα.

Η άριστη πολύμηνη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τόσο με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμιο Μπακογιάννη, έχει ήδη καταγράψει σημαντικά οφέλη για την πόλη.

Έρχεται μάλιστα να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη νέα δυναμική στον Δήμο Μαρκοπούλου, ο οποίος έχει παρουσιάσει μια πρωτοποριακή εξωστρέφεια, με σειρά κατ’ ιδίαν συναντήσεων με ανώτατους θεσμικούς παράγοντες, συνεπή προγραμματισμό και σχεδιασμό, επιδιώκοντας να «εξοπλιστεί» με όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του 21ου αιώνα. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/12 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!

12-18/12 Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

Έναρξη προγράμματος εγγραφής εθελοντών δοτών και στήριξη της Τράπεζας Μυελού των Οστών

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ