Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Δελτία Τύπου » Με υψηλό το εθνικό φρόνημα η Τρίτη Ηλικία τίμησε την Εθνική Επέτειο

Με υψηλό το εθνικό φρόνημα η Τρίτη Ηλικία τίμησε την Εθνική Επέτειο

30.03.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 29/3/2022

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με υψηλό το εθνικό φρόνημα η Τρίτη Ηλικία τίμησε την Εθνική Επέτειο

Με υψηλό το εθνικό φρόνημα, η Τρίτη Ηλικία τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, την παραμονή του Ευαγγελισμού, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ. Δημήτρης Κολιαβασίλης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκος Κορωνιάς, καθώς και υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στον χαιρετισμό τους, ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο διπλό μήνυμα της 25ης Μαρτίου. Την ημέρα αυτή, τιμούμε την Εθνική Παλιγγενεσία, με την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για την απελευθέρωση του Γένους, η οποία συμπληρώνεται αρμονικά από το πανανθρώπινο μήνυμα της Θεομητορικής εορτής, σε ανάμνηση της χαρμόσυνης αναγγελίας από τον αρχάγγελο Γαβριήλ προς την Παρθένο Μαρία, ότι πρόκειται να γεννήσει τον Υιό του Θεού.

Η ελπίδα του εθνικού ξεσηκωμού κατά του τουρκικού ζυγού, συναντά την πνευματική ελπίδα της γεννήσεως του Σωτήρα. Ένα μήνυμα που εκτός από πανανθρώπινο, παραμένει επίκαιρο και αναγκαίο. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου βιώνουμε μια νέα πολύμορφη πολεμική, ανθρωπιστική και ενεργειακή κρίση.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την απαγγελία ποιημάτων και τραγουδιών της λαϊκής παράδοσης που υμνούσαν την Επανάσταση του 1821, από τα μέλη του ΚΑΠΗ και την χορωδία του.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Κοινωνική λειτουργός, κα Νάνσυ Μακρή.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΛΟΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΛΟΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

                   Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη   4/10/2022 και μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. -13:00μ.μ.  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε όλη την πόλη του Μαρκοπούλου  και προκειμένου να ολοκληρωθούν  οι κάθετες συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο των κάθετων  συμβαλλόντων οδών Μιχαιρίνας και  Κ.Δ.Αλλαγιάννη .

Διαβάστε Περισσότερα