Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Αρχική » Εκδήλωση για τους πολλαπλούς ρόλους της Γυναίκας από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

Εκδήλωση για τους πολλαπλούς ρόλους της Γυναίκας από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

11.03.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου
ΤΚ 19003
Τηλ. 22990-20124
Email: [email protected]
 

 

Μαρκόπουλο 113-2022


Εκδήλωση για τους πολλαπλούς ρόλους της Γυναίκας 
από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

 

Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια γιορτή που τιμά τους αγώνες των γυναικών της ιστορίας, για τα δικαιώματα στη μόρφωση, στην ψήφο, στις ισότιμες επαγγελματικές ευκαιρίες, σε κάθε πτυχή της κοινωνίας.

Σήμερα, στη γυναίκα αποδίδονται πολλαπλοί ρόλοι, ιδιότητες και χαρακτηρισμοί: μητέρα, σύζυγος, κόρη, σύντροφος, γιαγιά, φίλη, συνάδελφος, ξανθιά, μελαχρινή, οδηγός νταλίκας, πιλότος, «single», χωρίς μαλλιά, αρχηγός ενός κράτους.

Ο μοναδικός χαρακτηρισμός, που δεν πρέπει επ’ ουδενί να απουσιάζει δίπλα από το όνομά τους, είναι ένας: ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕΣ. Αξιοσέβαστες ως οντότητες, που επιθυμούν ή δεν επιθυμούν, διεκδικούν και επιτυγχάνουν να διατηρούν την ολότητά τους. Οντότητες, που για αιώνες η κοινωνία χαρακτήριζε ως το «αδύναμο» φύλο.

Στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής της Γυναίκας και σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης του Δήμου Μαρκοπούλου, που έγινε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», το Ν.Π.Δ.Δ “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ”, μέσω του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τους πολλαπλούς ρόλους της Γυναίκας, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 13.30, στον Δημοτικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη (κόμβος Γέγου,  – δίπλα στο super market Σκλαβενίτης, Πόρτο Ράφτη).

Με την εκδήλωση αυτή εγκαινιάζεται η έκθεση των τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, όπου θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο ενιαίο «κολάζ» γυναικείων πορτρέτων, που θα κοσμήσει τα πάνελ του Πολυχώρου και θα ακολουθήσει συζήτηση για τις γυναίκες στην τέχνη του 20ου και 21ου αιώνα.

Τα γυναικεία πορτραίτα είναι κυρίως ασπρόμαυρα, με τεχνικές κάρβουνου και μολυβιού, διαστάσεων 50 επί 70 εκ. Κάποια έργα κινούνται στον ίδιο θεματικό άξονα, με μεικτή τεχνική.

Η έκθεση θα είναι στην διάθεση του κοινού για όλο το μήνα Μάρτιο, κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Πολυχώρου στο Πόρτο Ράφτη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22990 22815.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πρόληψης της εξάπλωσης του covid-19.

Για κάθε γυναίκα που βρίσκει τη θέση της στο αυτόφωτο σύμπαν της, το Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η ομάδα του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για όλους», στέλνουμε την αγάπη μας σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και ιδιαίτερα στις ηρωίδες της Ουκρανίας.

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΩΝΙΑΣ

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9 ώρες 9:00-13:00, ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9 ώρες 9:00-13:00, ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» 

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη  29/9/2022 και μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. -13:00μ.μ.  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε όλη την πόλη του Μαρκοπούλου  και προκειμένου να γίνουν οι κάθετες συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο των κάθετων  συμβαλλόντων οδών Μιχαιρίνας και Κ.Δ. Αλλαγιάννη.

Διαβάστε Περισσότερα
Δήλωση συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου την 28η Οκτωβρίου 2022

Δήλωση συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου την 28η Οκτωβρίου 2022

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο τηλ. 22990 – 20141 (κα Νεφέλη Συρίγου) και ηλεκτρονικά στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε Περισσότερα