Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Αρχική » Με το εργαστήριο αποκριάτικου κουστουμιού «Ουράνιο Τόξο βγες και διώξε τις Βροχές», το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» υποδέχτηκε τις Απόκριες

Με το εργαστήριο αποκριάτικου κουστουμιού «Ουράνιο Τόξο βγες και διώξε τις Βροχές», το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» υποδέχτηκε τις Απόκριες

02.03.2022 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση


Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου
Τ.Κ. 19003
Τηλ. 22990-20124
Email: [email protected]
 

 

 

 

Μαρκόπουλο 2-3-2022


Με το εργαστήριο
αποκριάτικου κουστουμιού «Ουράνιο Τόξο βγες και διώξε τις Βροχές»,
το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» υποδέχτηκε τις Απόκριες

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Εργαστήριο αυτοσχέδιου, χειροποίητου αποκριάτικου κουστουμιού με θέμα «Ουράνιο Τόξο βγες και διώξε τις Βροχές» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, στα πλαίσια του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», στο Δημοτικό Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη και στο εργαστήριο Ζωγραφικής, στο κτίριο Παπουλάκου στο Μαρκόπουλο.

Στο εργαστήριο πήραν μέρος συμμετέχοντες του Προγράμματος, όπου γονείς, παρέα με τα παιδιά τους, έφτιαξαν με ιδιαίτερη αγάπη και φαντασία αποκριάτικες στολές και καπέλα, ουράνιο τόξο, σύννεφο και σαλιγκάρι.

Θέτοντας σε προτεραιότητα την τοπική κοινωνία και τις πραγματικές πολιτιστικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες της, που προκύπτουν από τις ομάδες πολιτών και κυρίως τα παιδιά, κόντρα στη «μουντάδα», κατήφεια και φόβο της εποχής, προσφέρουμε διέξοδο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Καλές Απόκριες σε Όλους!

Με εκτίμηση,

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» 

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΣΤΙΣ 29-9-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9 ώρες 9:00-13:00, ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» 

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη  29/9/2022 και μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. -13:00μ.μ.  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε όλη την πόλη του Μαρκοπούλου  και προκειμένου να γίνουν οι κάθετες συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο των κάθετων  συμβαλλόντων οδών Μιχαιρίνας και Κ.Δ. Αλλαγιάννη.

Διαβάστε Περισσότερα
Δήλωση συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου την 28η Οκτωβρίου 2022

Δήλωση συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου την 28η Οκτωβρίου 2022

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην κατάθεση στεφάνων, θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο τηλ. 22990 – 20141 (κα Νεφέλη Συρίγου) και ηλεκτρονικά στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε Περισσότερα