Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ20 ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ20 ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL

25.02.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 22990-20121
Fax: 22990-24009
E-mail: [email protected]
 

Μαρκόπουλο, 25/2/2022


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ20
ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL

Πρωταθλήτρια στέφθηκε η ομάδα των κοριτσιών Κ20 του Α.Ο. Ομίλου Μαρκοπούλου Revoil, μετά την επικράτησή τους με 3 – 0 σετ, στον μεγάλο τελικό της 20ης Φεβρουαρίου 2022, απέναντι στον Α.Ο. Δεξαμενής – Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο της άψογης διοργάνωσης του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ 2021-22, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου.

Επτά συνεχόμενοι τίτλοι πρωταθλητή και συνολικά 8 τα τελευταία 9 χρόνια για τα κορίτσια μας, που έσπασαν όλα τα ρεκόρ και μας έκαναν για μια ακόμη φορά όλους υπερήφανους!

Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια μας, πρωτίστως στις αθλήτριες, αλλά και σε όσους συμβάλλουν στη συνεχόμενη επιτυχημένη πορεία τους, στην προπονήτρια και τους συνεργάτες της, στη διοίκηση της ομάδας και στις οικογένειες των αθλητριών.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες μιας πρωτόγνωρης εποχής, που γίνεται όλο και πιο ζοφερή, εκδηλώνοντας τη μια παγκόσμια κρίση μετά την άλλη, οι αθλήτριες και η ομάδα μας κατάφεραν με πολλή και μακρόχρονη δουλειά, να παραμείνουν εστιασμένες και να διαπρέψουν σε όλους τους στόχους τους!

Με την πρωτοπόρα πορεία που καταγράφουν εντός και εκτός τερέν, αναδεικνύουν όχι μόνο την πόλη μας αγωνιστικά, αλλά και τις αξίες, όπως το ήθος και η ευγενής άμιλλα, που προσφέρει ο Αθλητισμός και περικλείονται στο «ευ αγωνίζεσθαι»: «να έχεις εκπαιδευτεί να παίξεις δίκαια, να παίξεις καθαρά, να είσαι σταθερός, να προσέχεις τους πειρασμούς, να έχεις σεβασμό στην άποψη του άλλου, σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στους συναθλητές και αντιπάλους, σεβασμό στους φιλάθλους και στο περιβάλλον. Το χρονόμετρο μαθαίνει την αξιοκρατία, η σφυρίχτρα του διαιτητή την εμπιστοσύνη και οι κανονισμοί των σπορ τα όρια μας στην κοινωνία».

Αποτελείτε για όλους μας, την ελπίδα για ένα πιο ανθρώπινο μέλλον και το καλύτερο μάθημα ζωής. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη και ακόμη πιο πολλές επιτυχίες!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας 


Η Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού
και Κοινωνικής Πρόνοιας
Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης Μένη Βαμποράκη

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4