Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Αρχική » Μη λειτουργία συγκεκριμένων δημοτικών υπηρεσιών και σχολικών μονάδων στο Πόρτο Ράφτη την Παρασκευή 18-2-2022, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου

Μη λειτουργία συγκεκριμένων δημοτικών υπηρεσιών και σχολικών μονάδων στο Πόρτο Ράφτη την Παρασκευή 18-2-2022, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου

16.02.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                   Μαρκόπουλο, 16/2/2022 

Μη λειτουργία συγκεκριμένων δημοτικών υπηρεσιών και σχολικών μονάδων στο Πόρτο Ράφτη την Παρασκευή 18-2-2022, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος
από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου

Έπειτα από την ενημέρωση του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.), για την προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης όλου του κέντρου του Πόρτο Ράφτη, την Παρασκευή 18-2-2022 και ώρες 8.00 π.μ. με 5.00 μ.μ., σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα αυτή, δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης, το Ταμείο του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Σε περίπτωση ανάγκης, όπου απαιτείται επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Χουχουλή, στο τηλ. 6973 383 542.

Επίσης, λόγω των ανωτέρω έκτακτων συνθηκών, σύμφωνα με την 59/2022 σχετική απόφαση του Δημάρχου, δεν θα λειτουργήσουν το 2ο, 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Πόρτο Ράφτη, καθώς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη.

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. υπενθυμίζει ως απαραίτητο μέτρο ασφάλειας από τους πολίτες: «να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

Για την πληροφόρηση σχετικά με τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ A.E. (deddie.gr).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.

Απόφαση Δημάρχου: ΨΚΥΓΩΛΝ-1ΛΛ 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ