Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Ευχαριστήρια επιστολή Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος” προς χορηγούς εκδηλώσεων

Ευχαριστήρια επιστολή Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος” προς χορηγούς εκδηλώσεων

24.12.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου
ΤΚ 19003
Τηλ. 22990-20124
Email: [email protected]

Μαρκόπουλο
24-12-2021

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το τσουχτερό κρύο δεν στάθηκε αρκετό για να σταματήσει τις καρδιές μας να έρθουν πιο κοντά και να «ζεσταθούν» από το μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων, στο «Κυνήγι του Θησαυρού» και το «SantaRun». Εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν 12 και 19 Δεκεμβρίου 2021, αντίστοιχα στο Πόρτο Ράφτη και στο Μαρκόπουλο.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για τη μαζική ανταπόκριση, συμμετοχή και παρουσία σας. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια στον covid-19, καταφέραμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να «γεμίσουμε» την πόλη μας με χαμόγελα μικρών και μεγάλων, αναδεικνύοντας το κλίμα των εορτών!

Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν καθοριστικά οι χορηγοί, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές και βοήθειά τους να ανταπεξέλθουμε στον στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από το να χαρίσουμε τη χαρά, σε μια εποχή που όλοι το έχουμε τόσο ανάγκη.

Στο «Κυνήγι του Θησαυρού» προσφέρθηκαν: ένα tablet από τη Vodafone Μαρκοπούλου, μπισκότα και γλυκές δημιουργίες από τον «Κωτσιόπουλο», δωροεπιταγές από την «Intersport», «Μυλωνάς Φρουτεμπορική», «Dp…am», «Μπέης Electronet», βιβλία και παιχνίδια από τον «Σκλαβενίτη», παραμύθια και διάφορα δωράκια από το βιβλιοπωλείο «Οίδα», γεύματα από την «Pizza Taz».

Στο «Santa Run», όπου φορώντας την καλύτερή μας διάθεση και τις στολές του Άη. Βασίλη, παρά τον «άγριο καιρό» τρέξαμε στο κέντρο της πόλης και γύρω από το στολισμένο κέντρο του Μαρκόπουλου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην άψογη διοργάνωση του ξεχωριστού αυτού «αγώνα».

φωτο από Α.Ο.Μ.:

Τέτοιες πράξεις προσφοράς, είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και μια Καλή και δημιουργική Χρονιά!

 

Με εκτίμηση, 

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» 

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ