Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ευχαριστήρια επιστολή Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος” προς χορηγούς εκδηλώσεων

Ευχαριστήρια επιστολή Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος” προς χορηγούς εκδηλώσεων

24.12.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου
ΤΚ 19003
Τηλ. 22990-20124
Email: [email protected]

Μαρκόπουλο
24-12-2021

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το τσουχτερό κρύο δεν στάθηκε αρκετό για να σταματήσει τις καρδιές μας να έρθουν πιο κοντά και να «ζεσταθούν» από το μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων, στο «Κυνήγι του Θησαυρού» και το «SantaRun». Εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν 12 και 19 Δεκεμβρίου 2021, αντίστοιχα στο Πόρτο Ράφτη και στο Μαρκόπουλο.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για τη μαζική ανταπόκριση, συμμετοχή και παρουσία σας. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια στον covid-19, καταφέραμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να «γεμίσουμε» την πόλη μας με χαμόγελα μικρών και μεγάλων, αναδεικνύοντας το κλίμα των εορτών!

Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν καθοριστικά οι χορηγοί, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές και βοήθειά τους να ανταπεξέλθουμε στον στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από το να χαρίσουμε τη χαρά, σε μια εποχή που όλοι το έχουμε τόσο ανάγκη.

Στο «Κυνήγι του Θησαυρού» προσφέρθηκαν: ένα tablet από τη Vodafone Μαρκοπούλου, μπισκότα και γλυκές δημιουργίες από τον «Κωτσιόπουλο», δωροεπιταγές από την «Intersport», «Μυλωνάς Φρουτεμπορική», «Dp…am», «Μπέης Electronet», βιβλία και παιχνίδια από τον «Σκλαβενίτη», παραμύθια και διάφορα δωράκια από το βιβλιοπωλείο «Οίδα», γεύματα από την «Pizza Taz».

Στο «Santa Run», όπου φορώντας την καλύτερή μας διάθεση και τις στολές του Άη. Βασίλη, παρά τον «άγριο καιρό» τρέξαμε στο κέντρο της πόλης και γύρω από το στολισμένο κέντρο του Μαρκόπουλου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην άψογη διοργάνωση του ξεχωριστού αυτού «αγώνα».

φωτο από Α.Ο.Μ.:

Τέτοιες πράξεις προσφοράς, είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και μια Καλή και δημιουργική Χρονιά!

 

Με εκτίμηση, 

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» 

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επείγουσα ενημέρωση για την Τετάρτη 26/1/2022: Κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες – Ισχυρός Παγετός- Μη αποκομιδή απορριμμάτων

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, παρακαλείσθε θερμά να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να περιορίσετε οποιεσδήποτε μετακινήσεις στις άκρως απαραίτητες ιδιαίτερα τις ώρες που θα λάβει χώρα το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας και συγκεκριμένα από απόψε στις 5.00 μ.μ. μέχρι αύριο, πρωί Τρίτης, και ώρα 9:00 π.μ.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στην ενημέρωση των Δημάρχων στη χθεσινή σύσκεψη (23/1/2022) με τον Περιφερειάρχη Αττικής, γνωστοποιήθηκε ότι το Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 25/1/2022 και την Τετάρτη 26/1/2022 λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς».

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου αύριο Δευτέρα 24/1/2022 & μεθαύριο Τρίτη 25/1/2022

Επισημαίνεται ότι εκτός από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστοί και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί (Δημόσιοι & Ιδιωτικοί) σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE