Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Εορταστικές ευχές με γλυκίσματα και δώρα σε όλους τους Μαθητές κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Μαρκοπούλου και της Αντιδημάρχου Παιδείας, στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου

Εορταστικές ευχές με γλυκίσματα και δώρα σε όλους τους Μαθητές κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Μαρκοπούλου και της Αντιδημάρχου Παιδείας, στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου

23.12.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 23/12/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Εορταστικές ευχές με γλυκίσματα και δώρα σε όλους τους Μαθητές
κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Μαρκοπούλου και της Αντιδημάρχου Παιδείας,
στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Για πρώτη φορά, μια απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλες τις μαθήτριες και μαθητές των Σχολικών Μονάδων, την προτελευταία μέρα μαθημάτων πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη επισκέφθηκαν τα σχολεία του Δήμου Μαρκοπούλου, προκειμένου να ευχηθούν από κοντά στους εκπαιδευτικούς και μαθητές Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, μοιράζοντας παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα σε όλους!

Ιδιαίτερα οι μικροί μαθητές των Νηπιαγωγείων, έλαβαν συμβολικά και ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι.

Οι μαθητές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και ανταπέδωσαν την έκπληξη τραγουδώντας τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, προσφέροντάς τους χειροποίητες εορταστικές κάρτες, στολίδια και δωράκια!

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος, μετά την επίσκεψή τους στα σχολεία, γεμάτοι από τα παιδικά χαμόγελα που εισέπραξαν, δήλωσαν: «Οι μαθήτριες και μαθητές μας, απλά και μόνο με τη φωτεινή τους παρουσία, μας χάρισαν το μεγαλύτερο δώρο για αυτές τις γιορτές, αυτό της ελπίδας και αισιοδοξίας, κόντρα στις συνθήκες της εποχής που βιώνουμε.

Με την ευκαιρία αυτή, στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλους τους δημότες, για Χαρούμενες Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα με Υγεία»!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ