Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου

Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου

23.12.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                        Μαρκόπουλο, 23/12/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μαρκοπούλου

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη σχετικά με τα νέα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid-19, που μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω τηλεόρασης σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.30 π.μ., ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει για την απόφασή τους να ακυρώσουν άμεσα όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με γνώμονα την προστασία της υγείας των δημοτών.

Πιο συγκεκριμένα, ακυρώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 20.30.

Μουσικοθεατρική παράσταση «Η Εξαφάνιση του Άη Βασίλη», που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

«Νεράιδες και ξωτικά των Χριστουγέννων στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου», που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 – Παραμονή της Πρωτοχρονιάς – από τις 11.00 π.μ., με δίωρη διάρκεια.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά και εφιστούμε τη προσοχή σας για τη πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ