Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Δελτία Τύπου » Παραδοσιακό γλέντι με τους Λαογραφικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Μαρκοπούλου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

Παραδοσιακό γλέντι με τους Λαογραφικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Μαρκοπούλου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

15.12.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                   Μαρκόπουλο, 15 /12/2021

Παραδοσιακό γλέντι με τους Λαογραφικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους
του Δήμου Μαρκοπούλου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο παραδοσιακό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, με τους Λαογραφικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.

Το κοινό θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλέντι με πολύ κέφι και τους αυθεντικούς χορούς και στοιχεία της εορταστικής περιόδου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

O Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων» παρουσιάζει για πρώτη φορά το νεοσύστατο χορωδιακό τμήμα του, το οποίο θα συμμετέχει με παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα.

Ο Σύλλογος Κρητών Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη θα συμμετάσχει με τα παιδικά και εφηβικά του τμήματα σε κρητικούς χορούς και παράλληλα, θα προσφέρει κεράσματα με τσικουδιά και παραδοσιακά παξιμάδια της Κρήτης.

Ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς» θα βρίσκεται εκεί με τα τμήματά του, για να μας υπενθυμίσει τη χαρά της «αντάμωσης», στον αντίποδα της δύσκολης εποχής που βιώνουμε.

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Μαρκοπούλου Μεσογαίας «Ρόδακας» θα παρουσιάσει χορευτικό και παραδοσιακά έθιμα από την περιοχή της Θράκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, με τήρηση των – επιβαλλόμενων από το νόμο – μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας περιμένουμε – Καλές Γιορτές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ