Επιλέξτε Page

Αρχική » Αρχική » Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής Παιδικής Δημιουργίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής Παιδικής Δημιουργίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου

02.12.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                   Μαρκόπουλο, 2/12/2021

 

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής Παιδικής Δημιουργίας
στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Ζωγραφικής Παιδικής Δημιουργίας, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 στο ιστορικό κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου (Γ. Παπαβασιλείου, 34), όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των παιδικών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί με μια μικρή γιορτή, όπου τα παιδιά των τμημάτων θα στολίσουν το Πολιτιστικό Κέντρο με τις δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει και παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν, νέες γιγάντιες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές!

Κατά τη διάρκεια των εορτών θα εμπλουτίζεται, με ακόμη περισσότερες δημιουργίες που θα ζωγραφιστούν και θα κατασκευαστούν από τα παιδικά τμήματα ζωγραφικής.

Τις πρωινές ώρες, θα λειτουργεί επίσης εργαστήριο δημιουργικής κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών από άχρηστα και ανακυκλώσιμα υλικά, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε σχολικά τμήματα.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις καθημερινές 10.00 – 12.00 μ. και 18.00 – 19.30.

Στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας, με τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου. Η είσοδος στους κλειστούς χώρους επιτρέπεται μόνο σε πρόσωπα που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, μετά την επίδειξη και ταυτοποίηση του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Οι ανήλικοι από́ τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Σας περιμένουμε! 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επείγουσα ενημέρωση για την Τετάρτη 26/1/2022: Κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες – Ισχυρός Παγετός- Μη αποκομιδή απορριμμάτων

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ

Προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, παρακαλείσθε θερμά να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να περιορίσετε οποιεσδήποτε μετακινήσεις στις άκρως απαραίτητες ιδιαίτερα τις ώρες που θα λάβει χώρα το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας και συγκεκριμένα από απόψε στις 5.00 μ.μ. μέχρι αύριο, πρωί Τρίτης, και ώρα 9:00 π.μ.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στην ενημέρωση των Δημάρχων στη χθεσινή σύσκεψη (23/1/2022) με τον Περιφερειάρχη Αττικής, γνωστοποιήθηκε ότι το Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 25/1/2022 και την Τετάρτη 26/1/2022 λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς».

Διαβάστε Περισσότερα
Έκκληση περιορισμού των απορριμμάτων λόγω μη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου αύριο Δευτέρα 24/1/2022 & μεθαύριο Τρίτη 25/1/2022

Επισημαίνεται ότι εκτός από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστοί και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί (Δημόσιοι & Ιδιωτικοί) σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE