Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Συγχαρητήρια δέχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο JU JITSU, Μπαλιούσης Ευάγγελος από το Δήμαρχο Μαρκοπούλου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας.

Συγχαρητήρια δέχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο JU JITSU, Μπαλιούσης Ευάγγελος από το Δήμαρχο Μαρκοπούλου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας.

18.11.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                            Μαρκόπουλο, 18/11/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ 

Συγχαρητήρια δέχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο JU JITSU, Μπαλιούσης Ευάγγελος από το Δήμαρχο Μαρκοπούλου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Την Πέμπτη 18/11/2021  ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Βαμποράκη Μένη, δέχθηκαν στο Γραφείο Δημάρχου για να συγχαρούν τον αθλητή, Μπαλιούση Ευάγγελο καθώς και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή και Προπονητή Τμημάτων JU JUTSU, Γεώργιο Ζαντιώτη, καθώς ο πρώτος, απέσπασε την 2η θέση στo FIGHTING SYSTEM, κατηγορία -60 kg και -16 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JU JITSU  που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

O 14χρονος αθλητής του Α.Ο.Μ. που ξεκίνησε μόλις στα 4 έτη του την ενασχόληση με το άθλημα, κατέκτησε επάξια το Χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο στο DUO SHOW με συναθλητή τον Γαλάνη Κωνσταντίνο!

Στις θέσεις 4-8 κατατάχθηκαν και οι αθλητές του Ομίλου Κυρίδης Αλέξανδρος και Ζύγουρας Χρήστος.

Ευχόμαστε στο νεαρό πρωταθλητή πολλές αγωνιστικές πρωτιές και συγχαίρουμε τους γονείς για τη στήριξη και τη συμβολή τους στις σπουδαίες αυτές επιτυχίες!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ