Επιλέξτε Page

Αρχική » Αρχική » Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής στη δράση του Δήμου Μαρκοπούλου για τη στείρωση αδέσποτων γατών

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής στη δράση του Δήμου Μαρκοπούλου για τη στείρωση αδέσποτων γατών

08.10.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 8/10/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής στη δράση του Δήμου Μαρκοπούλου για τη στείρωση αδέσποτων γατών

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η μέριμνα του Δήμου Μαρκοπούλου για τις αδέσποτες γάτες είναι συνεχής, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων, από το οποίο έχουν ήδη στειρωθεί οι πρώτες 100 γάτες.

Η επιβεβλημένη ανάγκη ελέγχου του πληθυσμού των γατών προς όφελος των ιδίων, αλλά και της δημόσιας υγείας, οδήγησε τον Δήμο μας στην εξεύρεση καινοτόμων ιδεών, ώστε με την συμμετοχή εθελοντών κτηνιάτρων, αλλά και άλλων εθελοντών, να ξεκινήσει ένας κύκλος στειρώσεων γατών.

Η 1η δράση δωρεάν στείρωσης αδέσποτων γατών που απευθύνεται στο κοινό, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου Προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί από συμμετέχοντες κτηνιάτρους την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, σε χώρο και χρόνο, που θα διαμορφωθεί ανάλογα το πλήθος των τετράποδων φίλων μας, που θα έχουν δηλωθεί προς στείρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, τον αριθμό των αδέσποτων γατών προς στείρωση, στο Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Μαρκοπούλου, στον κ. Μανώλη Σολανάκη, στα τηλ. 22990 20016 και 22990 20116 (εργάσιμες ημέρες και ώρες), ώστε να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες.

Οι γάτες που θα στειρωθούν, θα πρέπει να μεταφερθούν στο χώρο που θα υποδειχθεί, μέσα σε μεταφορείς που θα αναγράφουν ευκρινώς την περιοχή περισυλλογής τους, ώστε να επανενταχθούν.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ