Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Αρχική » Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

01.10.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Κοινωνική Υπηρεσία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                               Μαρκόπουλο, 1/10/2021

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ακόμη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, χθες Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 8.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ., , στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού́ Σταδίου Μαρκοπούλου.

Παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένης Βαμποράκη και στελεχών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όλα κύλησαν απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια της διάθεσης των ειδώνΠαντοπωλείου, προσωπικής υγιεινής και κρέατος στους ωφελούμενους.

Με τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid-19, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υλοποιείται από́ τον Δήμο Μαρκοπούλου και την «Κοινωνική́ Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής».

Πάγια παραμένει η καθημερινή μέριμνα της Δημοτικής Αρχής, για να μην μείνει μόνος του κανείς συμπολίτης μας που έχει πραγματική ανάγκη, μέσω της συμμετοχής του Δήμου Μαρκοπούλου σε αντίστοιχα προγράμματα και της διοργάνωσης δράσεων ενίσχυσης της κοινωνικής προστασίας και ανάδειξης της αξίας της αλληλεγγύης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ