Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Με επιτυχίες για την Ελλάδα το Μ| Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Με επιτυχίες για την Ελλάδα το Μ| Βαλκανικό Πρωτάθλημα

20.09.2021 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2021


Δελτίο Τύπου

Με επιτυχίες για την Ελλάδα το Μ| Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Με την τελετή λήξης και την παράδοση της Βαλκανικής σημαίας στην επόμενη διοργανώτρια χώρα, την Ρουμανία, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες το απόγευμα το Μ| Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Η Ελλάδα κέρδισε συνολικά 19 μετάλλια, 10 στην υπερπήδηση εμποδίων και 9 στην ιππική δεξιοτεχνία.

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Κατηγορία Ενηλίκων δύο Έλληνες κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα. Χρυσός Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε ο Άγγελος Τουλούπης με τον Lord Mexx με μόλις 4 βαθμούς ποινής στους τέσσερις γύρους, ενώ χάλκινη Βαλκανιονίκης ήταν η Μόνικα Μαρτίνη με τον Electic Elvis με 5,90 βαθμούς. Δέυτερος ήταν ο Τούρκος Ugur Yilmaz με τον Goldplay και 5,40 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων η Μελίνα Πειμανίδη και ο Indy S αναδείχθηκαν χρυσοί Βαλκανιονίκες συγκεντρώνοντας και στους τέσσερις γύρους 4 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Ivana Angelova από την Βουλγαρία με τον Cassai με 7 βαθμούς και τρίτη η Nicole Alexandra Muscalu με την Betina από την Ρουμανία με 8 βαθμούς.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα των Εφήβων η Ελλάδα με τις Εβελίνα Βόγλη με τον Aliboron, Τζώρτζια Σκλαβενίτη με τον Magico, Μελίνα Πειμανίδη με τον Indy S και Σεμέλη Ποππ με την Arabella κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 32 βαθμούς ποινής, ενώ Βαλκανιονίκης χώρα ήταν η ομάδα της Βουλγαρίας με 4 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων η Ελλάδα ανέβηκε και στα τρία σκαλιά του βάθρου στο ατομικό αγώνισμα. Χρυσή Βαλκανιονίκης ήταν η Στεφανία Παπαδημητρίου με τον Atash de la Hogue με 1 βαθμό ποινής από τους τέσσερις γύρους, στην 2η θέση η Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra 21 με 4 βαθμούς και στην 3η θέση η Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes επίσης με 4 βαθμούς.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα των Αμαζόνων η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Οι Ελληνίδες αμαζόνες Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra 21, Αμάντα Καραγεώργου με τον Rushdie, Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly desRhodes, και Στεφανία Παπαδημητρίου με τον Atash de la Hogue συγκέντρωσαν και στους δύο γύρους 9 βαθμούς ποινής και αναδείχθηκαν Βαλκανιονίκες. Στην 2η θέση η ομάδα της Τουρκίας και στην 3η θέση η ομάδα της Ρουμανίας.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε για την Ελλάδα η Αθηνά Ζολώτα με τον Ulysse d’Οrbec με 8 βαθμούς ποινής στους τέσσερις γύρους, ενώ το χρυσό μετάλλιο κέρδισε με 6,86 βαθμούς η Ρουμάνα Joanna Clarke με τον RC Lux Vivendi. Στην 3η θέση ήταν η επίσης Ρουμάνα Stefania Stoica Schumann με τον Cader vd Slegershoeve Z με 12 βαθμούς.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα των Νέων Ιππέων η Ελλάδα αναδείχθηκε χρυσή Βαλκανιονίκης. Οι 4 αθλητές της Δημήτρης Δρούγας με τον Sacripan GD, Γιώργος Μειμαρίδης με τον Larimar des Baumes, Μαριάνση Κυριακοπουλου με τον Hopanlong Hans και Αθηνά Ζολώτα με την Ulysse d’Orbec συγκέντρωσαν και στους δύο γύρους 10 βαθμούς ποινής και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην 2η θέση η ομάδα της Ρουμανίας και στην 3η θέση η ομάδα της Τουρκίας.

Στην Κατηγορία Παίδων στην 1η θέση του Βαλκανιονίκη ήταν από την Τουρκία η Mina Gul με τον Doldoer με 0 βαθμούς σε όλους τους γύρους. Στην 2η θέση επίσης από την Τουρκία η Ege Cevik με τον Go Joed με επίσης 0 βαθμούς και στην 3η θέση η Dessislava Milanova με την Cazenta από την Βουλγαρία με 1 βαθμό ποινής.

Στον διεθνή αγώνα Νέων Ίππων, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με το Πρωτάθλημα, τις τρεις πρώτες θέσεις τις τρείς ημέρες κέρδισαν αντίστοιχα ο Τούρκος Husnu Dinc με τον Jardel, ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Freddo Capuccinoκαι ο Αντώνης Αντωνίου με τον Pellegrino.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία η παρουσία της Ελλάδας ήταν θριαμβευτική, καθώς κέρδισε όλα τα χρυσά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες που οι αθλητές της πήραν μέρος.

Συγκεκριμένα, στην Κατηγορία Ενηλίκων η Ελλάδα κέρδισε και τα τρία ατομικά μετάλλια. Χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε και πάλι μετά το 2019 η Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas με ποσοστό από το τελικό αγώνισμα freestyle 69,234%. Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor με ποσοστό 66,909% και χάλκινο μετάλλιο ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με ποσοστό 65,792%.

Στην Κατηγορία Εφήβων η Ελλάδα κέρδισε τα δύο πρώτα μετάλλια. Χρυσός Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Barthez 4 με ποσοστό 70,325% από το αγώνισμα freestyle και στην 2η θέση η Χριστίνα Ρέτσου με τον Elise με ποσοστό 69,85%. Στην 3η θέση η Siyana Raykova από την Βουλγαρία με τον Cisco Kid με ποσοστό 67,09%.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα των Εφήβων οι αθλητές μας Χριστίνα Ρέτσου με την Elise, Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Barthez4, Ιλένια Οικονόμου με τον King Black και Ζωή Τερτίπη με τον Capuchino συγκέντρωσαν συνολικό ποσοστό 65,034% και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην 2η θέση ήταν η Βουλγαρία και στην 3η θέση η Ρουμανία.


Στην Κατηγορία Παίδων η Ελλάδα επίσης κατάκτησε το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο. Χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Κάτια Θωμαίδου με τον Maximouse με ποσοστό 69,98% από το σημερινό αγώνισμα Α5 και στην 2η θέση η Μυρτώ Δημητσάνη με τον Humphrey de la Vigne με ποσοστό 67,97%. Στρην 3η θέση ήταν η Irina Alexandrescu από την Ρουμανία με την Donabella με ποσοστό 66,935%.

Στο Ομαδικό Αγώνισμα των Παίδων η Ελλάδα με τις Μυρτώ Δημητσάνη με τον Humphrey de la Vigne, Κάτια Θωμαίδου με τον Maximouse, Καρολίνα Ατσαλάκη με τον Spoekedammetje Nikos και Δανάη Γιαννοπούλου με τον White Manσυγκέντρωσαν συνολικό ποσοστό 69,45% και κέρδισαν τον τίτλο της Βαλκανιονίκη χώρας. Στην 2η θέση ήταν η ομάδα της Ρουμανίας και στην 3η θέση η Βουλγαρία.

Τέλος στην Κατηγορία Νέων Ιππέων χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Ρουμάνα Daria Maria Paliciuc με την ΖΟΖ με ποσοστό 66,725% από το αγώνισμα freestyle. Στην 2η θέση ήταν η Vanda Ljolje από την Κροατία με τον Hennesey C με ποσοστό 64,483% και στην 3η θέση η Elena Vasileva από την Βουλγαρία με τον Silver Boy με ποσοστό 61,909%.

Από το Γραφείο Τύπου Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»