Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Αρχική » Λειτουργία Κτηνιατρικού Φαρμακείου για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Μαρκοπούλου

Λειτουργία Κτηνιατρικού Φαρμακείου για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Μαρκοπούλου

15.09.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 15/9/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Λειτουργία Κτηνιατρικού Φαρμακείου για τα αδέσποτα ζώα
στον Δήμο Μαρκοπούλου

Τα αδέσποτα ζώα αποκτούν το δικό τους φαρμακείο στον Δήμο Μαρκοπούλου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, αφού εξασφαλίστηκαν φάρμακα που καλύπτουν μεγάλο τμήμα της περίθαλψης των αδέσποτων!

Στην πράξη, τα αδεσποτάκια του Δήμου μας θα έχουν πλέον το χάπι τους για τα εντερικά παράσιτα, την αμπούλα τους για τα παράσιτα του τριχώματος τους και φυσικά αντιβιοτικά για τις έκτακτες εκείνες περιπτώσεις κάποιας λοίμωξης ή κάποιου τραυματισμού.

Τα φάρμακα είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Τμήμα Αδέσποτων Ζώων, στο ισόγειο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου (τηλ. 22990 20116) και θα χορηγούνται με συνταγή των συμβεβλημένων κτηνιάτρων.

Η ενέργεια αυτή προστίθεται στο υπάρχον πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων ζώων, έτσι ώστε οι τετράποδοι φίλοι μας, που ζουν στις γειτονιές μας, να έχουν διαθέσιμα αντιβιοτικά, αντιπαρασιτικά και αναλγητικά, για την πρόληψη και θεραπεία τους.

Έτσι στο εξής, τα 200 περίπου ζώα που προσκομίστηκαν φέτος στους συμβεβλημένους κτηνιάτρους από τους πολίτες, θα προμηθεύονται τα φάρμακα από τον Δήμο χωρίς καμία δαπάνη, μόνο με την επίδειξη της συνταγής του κτηνιάτρου.

Η Δημοτική Αρχή ενισχύει με πράξεις λοιπόν τη φροντίδα και περίθαλψη των τετράποδων φίλων μας, με σύνθημα την ευζωία στα αδέσποτα και την ασφαλή συμβίωση με τους πολίτες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ