Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

10.09.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     Μαρκόπουλο, 10/9/2021
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
MΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Αγ.Νικολάου 1,Πόρτο Ράφτη
(Ημιόροφος κτιρίου Αστ.Σταθμού Πόρτο Ράφτη)                        
19023, Μαρκόπουλο Μεσογαίας                                            
Τηλ.: 22990-71277                                   
e-mail: [email protected]

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ωρίμανση και υλοποίηση έργων λειτουργικής αποκατάστασης  των υποδομών στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα, υπέβαλε πρόταση υποστήριξης από την Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης (ΜΟΔ ΑΕ), ανταποκρινόμενοι στην αντίστοιχη πρόσκληση  με αρ. πρωτ. 2840/2021.

Το αίτημα αφορούσε στην ωρίμανση του έργου  «Ανάπλαση Δυτικού Ξύλινου Κρηπιδώματος του Λιμένα Αγ. Νικολάου Πόρτο Ράφτη» και το ύψος της χρηματοδότησης (δημόσια δαπάνη) ανέρχεται σε  49.754,42 ευρώ

Η έγκριση του αιτήματος  χρηματοδότησης και η έναρξη της συνεργασίας μας με την ΜΟΔ ΑΕ η οποία έχει σκοπό τη στήριξη της δημόσιας διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση και εφαρμογή προγραμμάτων, προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών μας για να αποκαταστήσουμε χρονίζοντα προβλήματα στη παράκτια ζώνη μας, ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ασφάλειας των επισκεπτών και των χρηστών των λιμενικών υποδομών και να τονώσουμε την ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

 

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου

 

Ευάγγελος Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ