Επιλέξτε Page

Αρχική » Αρχική » ΑΚΥΡΩΣΗ της Γιορτής Σαρδέλας και της συναυλίας του Γιώργου Γιαννιά

ΑΚΥΡΩΣΗ της Γιορτής Σαρδέλας και της συναυλίας του Γιώργου Γιαννιά

24.08.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 24/8/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

ΑΚΥΡΩΣΗ της Γιορτής Σαρδέλας και της συναυλίας του Γιώργου Γιαννιά

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), ανακοινώνουν την ΑΚΥΡΩΣΗ των παρακάτω προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων: 

  • Γιορτή Σαρδέλας, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ. στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη. 
  • Συναυλία Γιώργου Γιαννιά, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου. 

Οι σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (Α.Π. ΥΠΠΟΑ 356917/27.7.2021) αποτρέπουν το σχεδιασμό εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους όπως το Λιμάνι Πόρτο Ράφτη και η Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, όπου λόγω της ιδιομορφίας τους, δεν είναι εφικτή η οριοθέτηση της εκδήλωσης και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων κατά την είσοδο, παραμονή και έξοδο των θεατών.

Εναρμονισμένοι με τις οδηγίες του Υπουργείου και τα σχετικά Φ.Ε.Κ., κρίνεται απαγορευτική η διεξαγωγή των δυο παραπάνω προγραμματισμένων εκδηλώσεων, όπου οι χώροι διεξαγωγής τους, δεν πληρούν τις καθορισμένες προδιαγραφές.

Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών για φιλόζωους εθελοντές

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών για φιλόζωους εθελοντές

            Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Μαρκοπούλου, στο τηλ. 22990-20116 ή 22990-20000 (κ. Σολανάκης Εμ.) και μέσω του email  στο [email protected] .

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

13-19/1 SCREAM 5

15-16/1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

13-19/1 ΠΙΤΣΑ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE