Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

03.08.2021 | Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

               

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 3/8/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), ανακοινώνουν την ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Οι σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (Α.Π. ΥΠΠΟΑ 356917/27.7.2021) αποτρέπουν το σχεδιασμό εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους όπως η Πλατεία Μαρκοπούλου, όπου λόγω της ιδιομορφίας της, δεν είναι εφικτή η οριοθέτηση της εκδήλωσης και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων κατά την είσοδο, παραμονή και έξοδο των θεατών.

Αν και υπήρχε η ελπίδα ότι τα υγειονομικά δεδομένα θα έχουν αλλάξει και θα επιτρέπουν την παρουσία όρθιων θεατών κατά τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Έτσι εναρμονισμένοι με τις οδηγίες  του Υπουργείου και τα σχετικά Φ.Ε.Κ., κρίνεται απαγορευτική η διεξαγωγή της προγραμματισμένης συναυλίας στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου που ως χώρος δεν πληροί τις καθορισμένες προδιαγραφές.

Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ