Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Ανοίγει για το κοινό η υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη», από την Τρίτη 20-7-2021

Ανοίγει για το κοινό η υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη», από την Τρίτη 20-7-2021

19.07.2021 | Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,
κας Μένης Βαμποράκη
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email:[email protected]markopoulo.gr
Μαρκόπουλο, 19-7-2021


Ανοίγει για το κοινό η υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας
με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη», από την Τρίτη 20-7-2021

Ανοίγει για το κοινό η υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη», που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Περιοχής Οικισμού Πρασιαί Αυλακίου, από την Τρίτη 20-7-2021 και ώρα 6.00 μ.μ.

Ως ιδανική τοποθεσία παρουσίασης των φωτογραφιών, επιλέχθηκε ο ειδυλλιακός «περίπατος» στον πεζόδρομο Πανοράματος (Πόρτο Ράφτη), καθώς πρόκειται για ένα αγαπημένο και πολυσύχναστο σημείο, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρόκειται για μια τοπική πρωτοβουλία, με στόχο να ενθαρρύνει τόσο τη διασύνδεση των κατοίκων με τους επισκέπτες της περιοχής – μέσω της αμεσότητας της φωτογραφικής τέχνης – όσο και να αποτυπώσει τυχόν ομοιότητες και διαφορές της φωτογραφικής «ματιάς», που παρατηρεί τον πανέμορφο αυτό τόπο, στο πέρασμα του χρόνου.

Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες φωτογραφίες, αλλά και αρχειακό φωτογραφικό υλικό.

Σας περιμένουμε όλους στην υπαίθρια έκθεση, που θα διαρκέσει το μήνα Ιούλιο και Αύγουστο, για να ξαναγνωρίσουμε τον πανέμορφο τόπο μας, μέσα από τις αποτυπώσεις του φωτογραφικού φακού, με φόντο το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας .

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

ΜΕΝΗ ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ