Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου, για την ανάδειξη του αθλήματος και την ένταξη του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου, για την ανάδειξη του αθλήματος και την ένταξη του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

17.06.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  Μαρκόπουλο, 17/6/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου
για την ανάδειξη του αθλήματος και την ένταξη του 
στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη και την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.), στον προαύλιο  χώρο του 1ου Λυκείου Μαρκοπούλου.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση είχε ως στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το δικαίωμα όλων στον αθλητισμό, όσο και για την προβολή του αιτήματος της ένταξης της πυγμαχίας με αμαξίδια, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Άλλωστε στην κατεύθυνση αυτή, η Ε.Ο.Π. θα εντάξει το άθλημα στους κόλπους της και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης που συμμετείχε ο ίδιος «αγωνιστικά» στην επίδειξη, είναι προπονητής πυγμαχίας Α΄ κατηγορίας, με δίπλωμα προπονητή ΑΙΒΑ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και έχει υπηρετήσει το άθλημα της πυγμαχίας ως αθλητής, τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας και επικεφαλής προπονητής πυγμαχίας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ Α.Ο. Έχει τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά του στον αθλητισμό, με ειδική μνεία στη «δημιουργία της γυναικείας πυγμαχίας», το οποίο ήταν προσωπικό του επίτευγμα.

Στη συμβολική αυτή δράση έδωσαν το παρόν: ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) Χρήστος Μπισιώτης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, οι αντιπρόεδροι του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γεώργιος Αποστολόπουλος και Χρήστος Ζαρκάδας, ο πρωταθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Γιαννούλας και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Αεράκης.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και δηλώνει αρωγός, αφενός στην προσπάθεια να αναγνωριστεί η πυγμαχία με αμαξίδια ως παραολυμπιακό άθλημα και αφετέρου, να υποστηριχθεί έμπρακτα η πρόσβαση όλων στον αθλητισμό. Συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο ιδεώδες, που παραμένει πάντα επίκαιρο, αφού αναδείχθηκε ως κυρίαρχη διέξοδος τόσο κατά τη διάρκεια του πολύμηνου εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, όσο και στο «άνοιγμα» της κοινωνίας μετά από αυτή.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο 21/10/2021 κατά το διάστημα 11:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα
Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή την κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Ρον Χάλασε» και την καταιγιστική περιπέτεια «Venom 2»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή την κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Ρον Χάλασε» και την καταιγιστική περιπέτεια «Venom 2»

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Krav Maga

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ

EUROPE