Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής!

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής!

20.05.2021 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 17 Μαΐου 2021
Αρ. Πρωτ. 205

  

Προς τα Σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές,
τους κριτές, τα μέλη και όλους τους φιλάθλους της Ελληνικής Ιππασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής!


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας οργανώνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, ώρες 10.00–14.00, παράλληλα με τους προγραμματισμένους αγώνες.

Ως γνωστόν η ΕΟΙ, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της χώρας μας σε αίμα λόγω και του COVID 19, καθώς και την ευαισθησία και διάθεση προσφοράς των αθλητών και των μελών της Ελληνικής Ιππασίας έχει δημιουργήσει Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών (με κωδικό «Ιππασία» και με αριθμό μητρώου 15610 στις «Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών») και οργανώνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ δύο φορές το χρόνο, τους μήνες Μάιο και Δεκέμβριο.

Η ΕΟΙ καλεί τους αθλητές, τους προπονητές, τους κριτές, τα μέλη και όλους τους φιλάθλους της Ελληνικής Ιππασίας, που μπορούν να προσφέρουν αίμα, να προσέλθουν στο ΟΚΙΜ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο του Συλλόγου της ΕΟΙ κ. Αντώνη Διαμαντάρα [email protected] τηλ. 6942982166 και τη διευθύντρια της ΕΟΙ κα Λίλιαν Ντιντή [email protected], τηλ. 6973447425.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκριση και συμμετοχή όλων σας.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ