Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

14.05.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                 Μαρκόπουλο, 14/5/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

  

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού
και Περιβάλλοντος,
με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, η συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Ιωάννη Αϊδινιώτη, με τον Πρόεδρο του Πρασίνου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, στα γραφεία του Πράσινου Ταμείου.

Με δεδομένο, ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει ήδη απορροφήσει στο 100% των προγραμμάτων του Πράσινου Ταμείου, για τα οποία έχει υποβάλει συμμετοχή, στόχος της συνάντησης, ήταν να ενημερωθεί έγκαιρα και πλήρως ο Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου, για τα επόμενα χρηματοδοτούμενα προγράμματα, που έχει προγραμματίσει το Ταμείο για τους δήμους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός συνεχιζόμενου κύκλου συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής Μαρκοπούλου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, με υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και γενικότερα υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να προωθηθούν τόσο τα κυρίαρχα θέματα και ανάγκες του Δήμου σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο, όσο και να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, κάθε ευκαιρία χρηματοδότησης και ανάπτυξης της πόλης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο 21/10/2021 κατά το διάστημα 11:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

1-27/10 Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ