Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις Φορέων » Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα των Δήμων Μαραθώνα και Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα των Δήμων Μαραθώνα και Μαρκοπούλου Μεσογαίας

29.04.2021 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

Ε.Ε.Α.: Διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα των Δήμων Μαραθώνα και Μαρκοπούλου Μεσογαίας*

22/4/2021

Τις αγορές δύο ακόμη Δήμων της Αττικής επισκέφθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του Ε.Ε.Α. σε περισσότερους από 20 Δήμους της Αττικής μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου βρέθηκαν την Τετάρτη στους Δήμους Μαραθώνα και Μαρκοπούλου Μεσογαίας, διανέμοντας -συμβολικά- υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό σε καταστηματάρχες και εργαζόμενους, σε μια προσπάθεια στήριξης των τοπικών αγορών και αφύπνισης για τη συνέχιση της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Στη διάρκεια της δράσης, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με τη συνδρομή των Δήμων, οι εκπρόσωποι του Ε.Ε.Α. και της τοπικής αυτοδιοίκησης συνομίλησαν με τους επαγγελματίες για την κατάσταση στην αγορά, με την κίνηση να είναι επί του παρόντος υποτονική, και τον εμπορικό κόσμο να προσβλέπει σε αύξηση της κατανάλωσης εν όψει Πάσχα, σε συνδυασμό και με το επικείμενο άνοιγμα της εστίασης αμέσως μετά.

Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Κωλέτσης βρέθηκαν στην τοπική αγορά του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, όπου παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, διένειμαν υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό στις επιχειρήσεις της περιοχής, συζητώντας με τους επαγγελματίες για το κλίμα που επικρατεί μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Όπως διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά, η κατανάλωση είναι συγκρατημένη, ωστόσο οι επιχειρηματίες ελπίζουν σε βελτίωση της εικόνας όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα αλλά και μετά από αυτό, με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Μιλώντας στην κάμερα του eea.gr ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου για την πολύ πετυχημένη αυτή ενέργεια να μοιράσουμε σε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου Μαρκοπούλου υγειονομικό υλικό. Είναι μια αξιέπαινη και αξιόλογη προσπάθεια και πρωτοβουλία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχόμαστε να βγούμε γρήγορα από τη διαδικασία αυτή της πανδημίας και πάλι να λειτουργήσει πάρα πολύ καλά η αγορά».

 

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
* Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη δημοσίευση.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17-3-2024 ΑΠΟΚΡΙΕΣ

17-3-2024 ΜΟΥΣΟΥΝΕΣ

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»