Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα Αλληλεγγύης σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, για τη συγκέντρωση τροφίμων

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα Αλληλεγγύης σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, για τη συγκέντρωση τροφίμων

26.04.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Κοινωνική Υπηρεσία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,
κας Μένης Βαμποράκη
Τηλ.: 22990-71706
22990-85095
Fax:  22990-85270
Email:[email protected]
   

Μαρκόπουλο, 26/4/2021

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα Αλληλεγγύης

σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, για τη συγκέντρωση τροφίμων

Συγκινητική αποδείχτηκε η ανταπόκριση του κόσμου σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας, στο κάλεσμα Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης, δημότες, σύλλογοι και επιχειρήσεις της περιοχής, ξεπερνώντας τον φόβο, έκαναν την υπέρβαση από το ατομικό στο συλλογικό και έσπευσαν να ενισχύσουν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, προσφέροντας γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, χυμό ντομάτας, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, απορρυπαντικό ρούχων, χαρτικά, σαμπουάν.

Οι δύο κοινωνικές δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαρτίου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και αντίστοιχα το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, στον εξωτερικό χώρο του Γραφείου Αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας στο Πόρτο Ράφτη, είχαν και συμβολικό χαρακτήρα, αφού φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλουκαι έμπρακτης στήριξης των συμπολιτών μας, που λόγω οικονομικών δυσχερειών, αδυνατούν να καλύψουν βασικές τους ανάγκες.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου τους ευχαριστεί όλους για την έμπρακτη ευαισθησία και προσφορά τους όλη αυτή τη δεκαετία που μάθαμε όλοι μαζί, να προχωράμε πιο κοντά στην «καρδιά» του συνανθρώπου μας.

Στη συνεχιζόμενη κοινωνικο – οικονομική και υγειονομική κρίση, κάθε προσφορά είναι σημαντική. Είναι θέμα Αλληλεγγύης, όχι απλώς φιλανθρωπίας!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

ΜΕΝΗ ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ