Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης και κατασκευή οδοστρώματος οδού Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη

Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης και κατασκευή οδοστρώματος οδού Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη

23.04.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                       Μαρκόπουλο, 23/4/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης και κατασκευή οδοστρώματος οδού Αγίας Μαρίνας,
στην περιοχή Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη

Κατόπιν σωρείας αιτημάτων, εδώ και πολλά έτη, των κατοίκων της οδού Αγ. Μαρίνας, καθώς και της πλειάδας αδιεξόδων οδών που εξυπηρετούνται από την οδό Αγίας Μαρίνας, για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης και την αποκατάσταση του οδοστρώματος, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Υ.ΔΟΜ., Δημήτριος Κολιαβασίλης ανέλαβαν την ευθύνη και την πρωτοβουλία να φέρουν εις πέρας το έργο αυτό με ιδία μέσα καθώς δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για να δοθεί σε εξωτερικό συνεργάτη.

Έτσι, αφού αντικαταστάθηκαν οι αγωγοί ύδρευσης, στη συνέχεια η Τεχνική Υπηρεσία προέβη σε εφαρμογή των εγκεκριμένων υψομετρικών μελετών και στην σκυροδέτηση της οδού. Το έργο ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Η Δημοτική Αρχή, παρά τις αντίξοες συνθήκες και επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία, καταφέρνει να πραγματοποιήσει πρωτοβουλίες, τόσο για την υποστήριξη της συνοχής του κοινωνικού ιστού, όσο και για τις πάγιες ανάγκες βελτίωσης των υποδομών του Δήμου, σχεδιάζοντας μάλιστα, σημαντικές παρεμβάσεις στο ευρύτερο οδικό δίκτυο και το δίκτυο ύδρευσης, στο προσεχές διάστημα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ