Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Aποκατάσταση οδοστρώματος κεντρικής οδού περιοχής ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου

Aποκατάσταση οδοστρώματος κεντρικής οδού περιοχής ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου

08.04.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                     Μαρκόπουλο, 8/4/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Aποκατάσταση οδοστρώματος κεντρικής οδού περιοχής ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη, ο Δήμος Μαρκοπούλου ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα πενταετίας, με την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του οδοστρώματος της κεντρικής οδού, στην περιοχή ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου, την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021.

Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να επιλύσει ζητήματα ασφαλούς κυκλοφορίας σε μια πολύ σημαντική οδό, αφού πέριξ αυτής, είναι εγκατεστημένο ένα πλήθος εταιρειών και εργοστασίων που εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες εργαζόμενους και στην οποία κινούνται επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά κ.α.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες “Μασούτης”, “Market In” και “Helessi” για τη συνεργασία τους.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου πιστεύει ότι ο ανοιχτός διάλογος και η διαρκής συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους τοπικούς φορείς γενικότερα, αποτελεί μια δημιουργική δυναμική, που μπορεί να φέρει έμπρακτο αποτέλεσμα σε παρόμοιας κλίμακας χρονίζοντα θέματα.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ