Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Σύσκεψη παρουσία της Περιφ. Συμβούλου Ευρώπης Κοσμίδη στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Μαρκοπούλου

Σύσκεψη παρουσία της Περιφ. Συμβούλου Ευρώπης Κοσμίδη στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Μαρκοπούλου

19.02.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 19/2/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Σύσκεψη παρουσία της Περιφ. Συμβούλου Ευρώπης Κοσμίδη στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Μαρκοπούλου

Την Παρασκευή 12/2/2021 συνεκλήθη συνάντηση στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, συνάντηση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Εκ μέρους της Περιφέρειας παρευρέθη η αρμόδια εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Ευρώπη Κοσμίδη, παρουσία του Δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτριου Κολιαβασίλη και Τεχνικών Στελεχών προκειμένου να εξεταστούν τα έργα  επί των κάτωθι  προγραμματικών συμβάσεων που έχει ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Συζητήθηκαν εκτενώς και εμπεριστατωμένα θέματα σχετικά με την πορεία εκτέλεσης των :

α)  από   19-3-2018 προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και  πεζοδρομίων πόλεως Μαρκοπούλου» όπου έχει σκοπίμως παραταθεί και αδρανήσει διότι προηγούνται έργα αντικατάστασης αγωγών ΕΥΔΑΠ σε δρόμους όπου πρόκειται να συντηρηθούν, όποτε ευλόγως αναμένεται να ξαναξεκινήσει μετά την αντικατάσταση των αγωγών προκειμένου να μην παρατηρείται το φαινόμενο σε νέους ασφαλτοτάπητες να δημιουργούνται νέες τομές για εργασίες άλλων τεχνικών έργων ,

β) από 20-4-2018 προγραμματικής  σύμβασης  για το έργο «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων περιοχής Πόρτο Ράφτη» όπου κατόπιν αυτοψίας του Δήμου παρατηρήθηκε αύξηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου όποτε προχωράμε σε νέα προγραμματική, και

γ) από 2-7-2018 «Ανακατασκευή στίβου δημοτικού σταδίου Μαρκοπούλου» όπου κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη θα προβούμε εκτός από την ανακατασκευή στίβου και στην αλλαγή χλοοτάπητα κατόπιν συνεννόησης, οπότε προχωρούμε τα γραφειοκρατικά ζητήματα .

Στο περιθώριο των προγραμματικών συμβάσεων, συζητήθηκε επίσης η ένταξη ενός νέου έργου που αφορά την οδική ασφάλεια συλλεκτήριων οδών του Δήμου Μαρκοπούλου.

Μέριμνά μας αποτελεί τα έργα να έχουν διάρκεια και κυρίως να είναι αποδοτικά. Σεβόμαστε τα χρήματα των φορολογουμένων και προσπαθούμε να ανταποδίδουμε τους φόρους τους σε αποτελεσματικό έργο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο 21/10/2021 κατά το διάστημα 11:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

1-27/10 Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ