Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Ξεχώρισαν τα πέντε έργα της εκπαιδευτικής καλλιτεχνικής δράσης “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”

Ξεχώρισαν τα πέντε έργα της εκπαιδευτικής καλλιτεχνικής δράσης “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”

23.12.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

            pastedGraphic.png

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  Μαρκόπουλο, 23/12/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ξεχώρισαν τα πέντε έργα της εκπαιδευτικής καλλιτεχνικής δράσης

“Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου

να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ξεχώρισαν τα πέντε έργα με τις πιο δημιουργικές ιδέες, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής καλλιτεχνικής δράσης “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να λάβουν πληθώρα «ευχών»!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουμε υποβληθεί όλοι, λόγω των απαραίτητων μέτρων για την τήρηση της δημόσιας υγείας, που μας εξαναγκάζουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ένα μέτρο που πλήττει πνευματικά και ψυχολογικά όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά, οι ζωγραφιές σας μας γέμισαν αισιοδοξία και παράλληλα μας προβλημάτισαν.

Τα παιδιά της πόλης μας, δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: “H ζωή συνεχίζεται και είναι στο χέρι του καθενός μας, να βάλει το λιθαράκι του για ένα καλύτερο μέλλον”.

Οι Ευχές – ζωγραφιές που έκλεψαν την καρδιά μας και κέρδισαν το χαμόγελό μας λόγω του αισιόδοξου μηνύματος, της συλλογικής σκέψης με αναφορά στην πραγματικότητα, είναι οι εξής:

 

pastedGraphic_1.png

«Εύχομαι το 2021, να φέρει σε όλο τον κόσμο ένα μεγάλο χαμόγελο που να μην κρύβεται πίσω από μία μάσκα!!! Χρόνια Πολλά!» 

Ευχή – ζωγραφιά της Έλενας Κωσταρέλου. 

 

pastedGraphic_2.png

 «Η Ευχή μου είναι να περνάμε όλοι όμορφα, με άδεια νοσοκομεία». 

Ευχή – ζωγραφιά του Βασίλη Τσικρικά. 

 

pastedGraphic_3.png