Αρχική » Ανακοινώσεις Φορέων » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές 2020

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές 2020

28.09.2020 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

 

Μαρκόπουλο, 28 Σεπτεμβρίου 2020  

 

Αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές 2020

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή το Μ| Πρωτάθλημα Ιππασίας 2020 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας που ανέδειξε τους φετινούς Πρωταθλητές σε Υπερπήδηση Εμποδίων και Ιππική Δεξιοτεχνία. 

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων η Μόνικα Μαρτίνη επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2014 κερδίζοντας το Πρωτάθλημα Ενηλίκων μαζί με τον Electic Elvis, που είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά Πρωταθλητής. Η αμαζόνα του ΕΙΟ συγκέντρωσε στους τρεις γύρους τους λιγότερους 5 βαθμούς. Δεύτερος Πρωταθλητής ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur του ΙΟΜ που είχε 6 βαθμούς στους τρεις γύρους και 3ος Πρωταθλητής ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio που είχε 8 βαθμούς στους τρεις γύρους.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων τον τίτλο του Πρωταθλήτη κέρδισε ο Δημήτρης Δρούγας με τον Magic de France του ΙΠΠΟΚ με 13 βαθμούς και στην 2η θέση του Πρωταθλητή η Σελήνη Ποππ του ΕΙΟ με την Brandy Sugar με 14 βαθμούς. 

Στην Καηγορία Εφήβων η Μελίνα Πειμανίδη και ο Indy s αναδείχθηκαν Πρωταθλητές συγκεντρώνοντας στους τρεις γύρους των αγώνων μόλις 4 βαθμούς. Η αμαζόνα του ΙΠΠΟΚ είχε αναδειχθεί το 2016 Πρωταθλήτρια Παίδων. Δεύτερη Πρωταθλήτρια η Άννι Βατίδη με τον Go 4 it του ΙΟΚΑΛSG με 5 βαθμούς και τρίτη Πρωταθλήτρια η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα του ΙΟΒΟΠ με την Ulysse d’ Orbec με 8 βαθμούς. 

Στην Κατηγορία Παίδων η μοναδική αμαζόνα με 0 βαθμούς στους τρεις γύρους ήταν η Τζιώρτζια Σκλαβενίτη του ΑΙΟΕ με την Havanna vant Steenputje κερζίζοντας το Πρωτάθλημα. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Σεμέλη Ποππ με την Arabella ΙΙ του ΕΙΟ με 12 βαθμούς και τρίτη Πρωταθλήτρια η Άρτεμις Ταλλιάκη με τον Hip Hop GP du Bois Madame του ΙΟΒΟΠ με 20 βαθμούς. 

Στην Κατηγορία Αμαζόνων μετά τους τρεις γύρους νικήτρια αναδείχθηκε η Στεφανία Παπαδημητρίου του ΕΙΟ με τον Atash de la Hogue με 0 βαθμούς ποινής. Στην 2η θέση ήταν η Lauren Van Berkel επίσης του ΕΙΟ με τον Chance de la Loge με 4 βαθμούς και στην 3η θέση η Βάσω Αμπαρτζίδη με τον Szilaj Todor του ΕΘΙΟΤ επίσης με 4 βαθμούς.  

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων 5 ετών νικήτρια ήταν η Μαριάνση Κυριακοπούλου με τον Kiss Me του ΙΟΒΟΠ με 4 βαθμούς, ενώ στην κατηγορία νέων ίππων 6 -7 ετών νικήτης ήταν ο Γιάννης Σκανδάλης με τον Naskari de Reve του ΙΟΕ με 0 βαθμούς. 

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία στην Κατηγορία Ενηλίκων o Στέλιος Σταυρουλάκης και ο Baiao αναδείχθηκαν και πάλι Πρωταθλητές Ενηλίκων μετά το 2017. Ο αθλητής του ΑΚΙΒ συγκέντρωσε συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 69,246%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor του ΑΙΟΑΤ με ποσοστό 68,116% και τρίτη Πρωταθλήτρια η Ελένη Μυράτ με τον Lord of Champ του ΕΙΟ με ποσοστό 64,526%.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μυρτώ Κουβάτση του ΑΙΟΑΤ με τον Rafaello 4 με συνολικό ποσοστό 63,36% και δεύτερη Πρωταθλήτρια η Ειρήνη Ντιμιτριγεβιτς με τον Alerion 2 του ΑΚΙΒ με ποσοστό 60,723%.

Στην Κατηγορία Εφήβων τον τίτλο της Πρωταθλήτριας κέρδισε η Δέσποινα Σιδηρά με τον Windsor του ΑΙΟΑΤ με συνολικό ποσοστό 67,45%. Δεύτερη Πρωταθλήτρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Luxemburg του ΕΙΟ με ποσοστό 66,404% και τρίτη Πρωταθλήτρια η Ζωή Τερτίππη με τον Capuccino του ΑΙΟΑΤ  με ποσοστό 65,081%.

Στην Κατηγορία Παίδων Πρωταθλήτρια βγήκε η Δανάη Γιαννοπούλου με τον White man του ΑΚΙΒ με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 68,565%. Στην 2η θέση του Πρωταθλητή ήταν η Χριστίνα Ρέτσου του ΙΟΒ με την Elise με ποσοστό 67,896% και στην 3η θέση του Πρωταθλητή η Μυρτώ Δημητσάνη του ΑΙΟΑΤ με τον Humphrey de la Vigne με ποσοστό 66,14%. 

Η διοργάνωση  του Πρωταθλήματος υλοποιήθηκε χάρη στη στήριξη χορηγών, εταιρείες και φορείς, με επικεφαλής τον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος Όμιλος Μυτιληναίος – Μ, με την εταιρεία Protergia, ο οποίος έχει και τον τίτλο της διοργάνωσης. Ακόμη, μια ομάδα παλαιών και νέων χορηγών του αθλήματος στηρίζει τη διοργάνωση, όπως η Εταιρεία Innovis με τα προϊόντα Nuxe, ο Όμιλος Αντωνίου, η εταιρεία Connolly Leather, η Duxiana, η Express Oil, η Superfast Ferries, η Blue Star Ferries, η ΑΝΕΚ, , η Hertz, η Cialto, η τεχνική εταιρεία New Alert και  ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. 

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ